I mikołajkowy wyścig kolarski mtb Letnica 2009

W dniu 5 grudnia na starej strzelnicy na ulicy Uczniowskiej odbył się pionierski bo I mikołajkowy wyścig kolarski mtb Letnica 2009 impreza pod względem kibica udana w każdym calu więcej info na stronie organizatora kolegi ( INTELA ).Oto link do strony www.intelgdansk.pl.tl.Intel trzymaj tak dalej i do następnej imprezy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: I mikołajkowy wyścig kolarski mtb Letnica 2009

Byłem też na tej imprezie i powiem zainteresowanie zawodami było pod względem startujących nie duże bo naliczyłem około 15 zawodników ale widać byli to 100% amatorzy w żadnym klubie niezrzeszeni i na trasie rywalizowali jak prawdziwi zawodnicy.A jak wiemy inni ,którzy też organizowali takie zawody mieli małe frekfencje na początku swojej działalności a teraz przyjeżdza dużo więcej zawodników myślę,że kolega Intel jak będzie organizował większe imprezy otwarte dla innych zawodników bo widać ze to były zawody tylko dla amatorów nie zrzeszonych w żadnym klubie to impreza będzie się powiększać z imprezy na imprezę.Gratuluje Intel dobrego pomysłu i tak trzymaj a zawodnicy sami się pokażą na tej imprezie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...