II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2009

Jak oceniacie II Jesienny Maraton MTB
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: II Jesienny Maraton MTB Kościerzyna 2009

Nie odpowiem, nie będzie to ocena obiektywna.
Wiem jedno - mój czas lepszy o 23 minuty niż w zeszłym roku na tym samym dyst. Więc mi się baaaaaardzo podobało.
POzdr.

ja, barrrrdzo pozytywnie. Ciekawa i urozmaicona trasa.Szkoda że nie było czasu podziwiać widoków. no i niskie wpisowe przy fajnym pamiątkowym medalu i żarełku całkiem smacznym.
Całe szczęście że wcześniej padało bo przez te piachy byłoby trudno
tak trzymać

jedyna uwaga to możłiwości "przerobu" przy zapisach. Przyjechałem 40 minut przed końcem i ... nie chciało mi się stać w kolejce , myśłałem że będzie mniejsza później ...;-) ale ok, skoro opóźniono strat to dla mnie dobrze , dla innych może gorzej.

Ja oceniam pozytywnie, chociaż zaraz po dojeździe do mety musiałem wsiadać w samochód i do pracy i nie załapałem się na posiłek regeneracyjny (ponoć coś takiego było). Bardzo malownicza trasa... ale, ale... jest już tydzień po starcie a na stronie http://www.ksr.org.pl/ brak zdjęć, trasa miejscami kiepsko oznakowana (sporo osób pobłądziło)... no i ten potworny korek na starcie, rozumiem, że nie da się tego przeskoczyć, chociaż ja bym pomyślał nad starowaniem zawodników grupkami po 30 osób, co jakieś 5 minut, co przy 300 uczestnikach wydłuży imprezę o niecałą godzinę. Na koniec trochę egoizmu - przez opóźniony start spóźniłem się do pracy ponad 40 minut zamiast 30. Trasę przejechałem w zaplanowanym czasie, mimo iż jej nie znałem i startowałem z kiepskiej pozycji, więc chyba było nieźle :)
Może warto pomyśleć nad usprawnieniem biura zapisów?

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...