Mały kłopot - duża pomoc. (1) Jak ze spadkiem, to tylko w tym us. Wielkie dzięki za pomoc. bezcenny jestem zadowolona (1) Kolejny raz Panie z urzędu były bardzo pomocne. udzieliły mi wyczerpujących... z Zupełnie jak w PRL (1) Pozdrawiam panią z pokoju 301 , bardzo nie miła kobieta , pracuje tam chyba... jaszczurka
Niczego nie można się dowiedzieć w tym US (1) W zeszłym roku zmieniłam meldunek z Gdańska na Gdynie i widząc jaka jest... Paula Oburzajace aby czekac 3 miesiace i nadal nic (1) po okreslonym termine jezeli sie urzad spoznia zaplaci nam wiecej tak jak to... Podatnik Skrajnie do niczego (1) Totalny brak pomocy, ten Urząd chyba zbyt dosłownie wziął sobie do serca... Niezadowolony panie nie miłe,pracują jakby za karę (1) nie są pomocne,nic dowiedzieć się nie można,niesympatyczne.Rozliczałam się... syla TELEFONY TO ATRAPA (1) Nikt nie odbiera telefonu, dzwonię na wszystkie numery i zero reakcji. Wściec... Podatnik paranoja (1) nie odbierają tel i pracują tak jakby pracowali tam za kare ON 1214aga - opinia (1) Rok temu przy rozliczeniu PIT-u pani była bardzo miła i mi pomogła. W tym... 1214aga Kpina (1) Zwrotu podatku nie ma, nie wiem po co mają tam telefony skoro i tak nikt ich... Anonim Średniowiecze (1) O ponad miesiąc minął już termin zwrotu nadpłaty z podatku której nadal nie... Uszatek Wzór dla wszystkich urzędów (1) Jako kontrast do bardzo nieprzyjaznego, zagmatwanego systemu podatkowego -... Magdalena Kpina (1) Dziś dzwonie cały dzień do urzędu i nic nie można się dodzwonić do nich. Pod... Laciaty Zadowolony (2) Kontaktowałem się kilkukrotnie w sprawie darowizny. Panie uprzejme i rzeczowo... Krzysztof okienko 4 wydawanie zaświadczenia o nie zaleganie podatku (1) powinni tą kobiee zwolnić ,w mojej pracy by nawet 5 minut nie pracowała... mik Super :-) (1) Pozdrawiam przesympatyczną Panią (brunetę), wydającą zaświadczenia o... Super zadowolona petentka Stanowisko nr.4 (2) Panie miłe sympatyczne nie narzekam ale Pani ze stanowiska nr.4 blond... magda kpina Z PRACOWNIKÓW (1) żałosne co za ludzi tam przyjmują, co roku dzwonie by sie dowiedziec czy... ja Kpiny!!!! (2) Mąż udał się do US po zaświadczenie o dochodach do becikowego,którego wydanie... niezadowolona