Zadowolona (1) Z racji przebywania na emeryturze, zawożę rozliczenia podatkowe moich... Irena zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona.Panie zawsze miłe i uśmiechnięte.Szybko załatwiają... petent Dobra praca (1) Zawsze gdy mam wątpliwości natury skarbowej dzwonię do Urzędu Skarbowego nr... jaro
Mile zaskoczona ;-) (1) Sprawę załatwiałam przez telefon ( mieszkam w Katowicach ). Pani urzędniczka... Joanna petent - opinia (1) jestem zażenowana, Pani "urzędniczka" na prośbę o pomoc w... petent Miło, szybko, sprawnie (1) Dostałem się bez kolejki - w środę ok 16.00. Pani w okienku bardzo miła i... T. Pozytyw (1) Jak poprawić czas oczekiwania to będzie 5:-) Mario Świetny specjalista (1) Pan mnie przestraszonemu nie mającego zielonego pojęcia o sprawie cierpliwie... Maciej opieszałość (5) skandal aby czekać na zwrot nadpłaty cały miesiąc! adam DODZWONIĆ (1) SIE TAM NIE MOZNA Z WYJATKIEM CENTRALI OCZYWIŚCIE, BO W POKOJACH NIKT... RAF zadowolona (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym urzędem. wszyscy są bardzo... Aneta PARANOJA (2) Ostatnio rejestrowałem firmę i przyszedł czas na ułożenie spraw z US.... JJ Brak wykazu numerów wewnętrznych (2) Po uzyskaniu połączenia słyszymy: "..... proszę tonowo wybrać nr wew lub... Artur yucano - opinia (2) Parę dni temu złożyłem wniosek o wydanie zaświadczenia. Pani na sali... yucano Rewelacja :) (1) Wszystkie informacje mnie interesujące otrzymałam telefonicznie. Pani... kasia oczekiwanie na zwrot podatku:-( (1) 1)Po co każą wybierać numer wewnętrzny skoro nie można się dowiedzieć jaki... grzegorz62 Opinia (1) Składałam pare rodzinnych PITów za 2010. Dziś kolejka była "gęsta". Sala na... 2podatnicy Super (1) wszystko super!!! trochę kolejki nieraz, ale jak się już człowiek doczeka... Kinga zmiany są:) (2) rozmowa telefoniczna bardzo miła choć fachowiec który wymyślił powiadomienie... Michail :) (1) A ja widać mam szczęście bo zawsze wszystko załatwiam od ręki Dorota