Angelina - opinia (1) Nie można niczego złego powiedzieć na salon Imex top w Gdańsku .Negatywne... Angelina Godny polecenia. (1) Przemiła obsługa ,pomoc w każdym jednym calu.Atmosfera domowa.Dziękuje Pani... mariola Zadowolony klient (1) Wyposazylem lazienke asortymentem (kabina,wc etc) z gazetki Imex... Krzysztof
Różnorodny wybór, profesjonalne doradztwo (1) Od kilku lat korzystamy z oferty IMEXtop, różnorodność produktów zarówno... Rafał STANOWCZO NIE! (2) Nie polecam usługi projektantki. Pani tak, dobrze wylicza ilość potrzebnej... niezadowolony kluent porazka (1) Nie ma zwrotów przy błednych wyliczeniach projektantki. Łukasz Nie polecam. (1) Duży wybór kafli, jednak nie polecam skorzystania z usługi projektu. Pani na... WS Bardzo pozytywnie (1) Polecam zakupy w tym salonie. Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo... Kinga Polecam jak najbardziej (1) Nie wiem, kto pisze negatywne opinie o tym sklepie, pewnie konkurencja. Ja z... Kasia Opinia (1) Polecam wszystkim Salon Imex Top w Gdańsku. Po kilku miesiącach prac... Ewa Polecam! (1) Profesjonalne i miłe podejście do klienta, bardzo duży wybór to tylko... Radek SKANDAL (2) Oferta i jakość oferowanych materiałów OK, ale obsługa i podejście do klienta... Wioleta zadowolona klientka (1) Witam , Jestem w trakcie urządzania mieszkania, wszystkie produkty zamówiłam... Dominika Ana - opinia (1) Polecam Salon Imex Top - piękne płytki,glazura, szczególnie te dużych... Ana Polecam (1) Oczom i uszom nie wierze czytajac ponizsze negatywne oceny/opinie...Wraz z... AiM Nieprofesjonalna obsługa (1) Odradzam zakupy w tym sklepie. Asortyment mają bardzo bogaty, ale niestety... xyz Udane zakupy (1) Obsługa profesjonalna.Ceny przystepne. Katarzyna OBSŁUGA - KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU I KLASY (1) Jedyny plus tego miejsca to asortyment, cała reszta jest na poziomie poniżej... Magda Oczekująca - opinia (1) Sklep polecam tym, którzy mają dużo, dużo cierpliwości i wolnego czasu ... Oczekująca Kompleksowa obsługa (1) Witam wszystkich, właśnie odebrałem mieszkanie i całe wyposażenie (glazura,... Mariusz O.