INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Małgorzata Ostach - ocena (1) Serdecznie polecam, Pani Oliwia robi świetne dziarki, bylam juz na 4 i... Małgorzata Ostach Natalka - ocena (1) Z całego serca polecam! Aniela robi najlepsze dziarki i ma cudowne podejście! Natalka . - ocena (1) Byłem dwa razy u Oliwii i jestem zadowolony! .
Magda - ocena (1) Cudownie wykonana praca, cudowne osóbki Magda A. - ocena (1) Super kontakt. Świetna atmosfera. Rewelacyjny tatuaż - nie pierwszy i nie... A. Chrisu - ocena (1) Sztos totalny! Czekam aż się wszystko zagoi ale na ten moment dziarka wywala... Chrisu Agata - ocena (1) Agata - mega pozytywna tatuatorka. Ogólnie atmosfera mega zajefajna Trafiłam... Agata Mona - ocena (1) Super studio Agata to wspaniała artystka piękne tatuaże i perfekcyjne... Mona Aniela - ocena (1) Bezproblemowo, miła atmosfera, można poczuć się zaopiekowanym ️ Aniela Agata - ocena (1) Zawsze ekstra! Wszystkie tatuaże tylko tam Agata Marta - ocena (1) Przepięknie urządzone studio :) Trafiłam do Agaty w lipcu 2023 ,miałam tatuaż... Marta Wiktoria Teresa - ocena (1) Wyjątkowa i zabawna atmosfera! Sama sesja szybka i przyjemna, klient czuje... Wiktoria Teresa Kamila - ocena (1) Najlepsze! Świetna atmosfera, dogadać się że wszystkimi można Kamila Agata Bryl - ocena (1) Super profesjonalne studio Agata Bryl Pierwsza klasa (1) Gorąco polecam. Jestem bardzo zadowolony, trafiłem do Agaty i na pewno wrócę... BadyPl Zadowolona . Szczesliwa klientka :) (1) polecam .. po pierwszym tatuażu bez zastanowienia się umówiłam się na... Justi.... Kocham to miejsce. (1) Profesjonalne podejście, wspaniała obsługa. Świetny klimat. Paulina polecam (1) Bardzo polecam to studio, świetne dziary dobre ceny i fajna atmosfera -... Weronika Polecam Salon Inkwizycja (1) Profesjonalne podejście do klienta i zdolności pracujących tam dziewczyn... Milena Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam studio jak i uzdolniona Marte. Jestem bardzo... Aneta