INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Joanna - ocena (1) Luźna atmosfera, miła i profesjonalna obsługa, dziarki mega, wrócę z... Joanna Oliwia - ocena (1) Świetna i przyjazna atmosfera ️ Oliwia władek - ocena (1) mega miła atmosfera, dbanie o higiene na wyższym poziomie. Byłem u Oliwii... władek
Agata Bryl - ocena (1) Nieziemska precyzja w każdym aspekcie, design, wykonana praca i komfort... Agata Bryl Weronika - ocena (1) Najlepsze miejsce do wykonania tatuażu na mapie Trójmiasta. Atmosfera w... Weronika Michał - ocena (1) Miła atmosfera oraz wielki profesjonalizm ze strony pracowników Michał Dawid - ocena (1) Super studio! Dziarałem się juz wielokrotnie u Anieli i zawsze będę wracał.... Dawid Agata - ocena (1) Profesjonalne i fachowe podejście do klienta, pomoc również po w prawidłowym... Agata Piotr - ocena (1) W pełni zadłużone 6 gwiazdek. O ile wysoka jakość usługi jest już praktycznie... Piotr Robson - ocena (1) Klasa sama w sobie. Zajebiste projekty, uczciwe ceny i osobowość Agaty, która... Robson Łukasz - ocena (1) Najlepsze studio w jakim byłem. Fachowa obsługa. Pani Agata wykonuje święte... Łukasz Paweł - ocena (1) Pełna profeska. Serdecznie polecam. Paweł Basia - ocena (1) Fachowa obsługa i pełne zaangażowanie, wszystko się odbywa w milej atmosferze... Basia Obłok - ocena (1) Wszechstronność, profesjonalizm, indywidualne podejście, atmosfera,... Obłok Ania - ocena (1) Bardzo polecam,najlepsze studio,miła atmosfera, kameralnie Ania Krysia - ocena (1) Super studio,miła atmosfera i piękne tatuaże Krysia Malwina - ocena (1) Najlepsze studio bez dwóch zdań Malwina Bartek - ocena (1) Polecam usług inkwizycji i w szczególności Agatę specjalista wysokiej klasy... Bartek ZTF - ocena (1) Super :) miło, szybko i przyjemnie ZTF Agata - ocena (1) Pełen profesjonalizm.Atmosfera bardzo na luzie. Agata