INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Kocham to miejsce. (1) Profesjonalne podejście, wspaniała obsługa. Świetny klimat. Paulina polecam (1) Bardzo polecam to studio, świetne dziary dobre ceny i fajna atmosfera -... Weronika Polecam Salon Inkwizycja (1) Profesjonalne podejście do klienta i zdolności pracujących tam dziewczyn... Milena
Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam studio jak i uzdolniona Marte. Jestem bardzo... Aneta Re-We-La-Cja (1) Polecam. Byłam już dwukrotnie, jestem umówiona na trzecią dziarkę;) Projekty... Yennifer Najwspanialsza i najzdolniejsza ❤ (1) Polecam Agatke z całego serducha , ufam jej w 100% a moje dziarki są zawsze... Monia Świetnie! (1) Jestem stałym klientem u Olgi i polecam jej neotradycjne kolorowe tatuaże.... Piotr Najlepsza w swoim fachu !! (1) Do Agaty trafiłam przypadkiem i to był najlepszy przypadek który przytrafił... Niezła babeczka Olka ! Super polecam (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa, polecam z całego serducha Ania Najlepiej! (1) To właśnie tam mnie rozdziewiczono! Mega atmosfera, profesjonalizm i w... Kubuś Mega studio (1) profesjonalne studio tatuaży. Świetnie wykonana praca, miło spędzony czas... PaulaC Polecam na pierwsza dziarę i kolejne (1) Polecam zdecydowanie! Czysto, profesjonalnie, przystępne ceny i moja Magda Marta W. Najlepsza! :) (1) Agata - bezapelacyjnie Mistrzyni w swoim fachu! Polecam w 100% :-) Karolina. . (1) W studiu świetna atmosfera dzięki której wykonanie tatuażu jest samą... Paulina Polecam (1) Miło, czysto i profesjonalnie. Dbają o klienta oraz o sterylność co ważne... Bogusia Najlepsza tatuażysta (1) Chodzę do Agaty na dziary od dwóch lat każde malowidło na moim ciele jest... Łukasz Ciemiński REWELACJA! (1) Studio zostało mi polecone przez znajomego i okazało się strzałem w 10! Agata... Julia Polecam gorąco Agatę ;) (1) Jestem bardzo zadowolona - indywidualne podejście i bardzo dobra robota ;) Paulina Nizgorska Jak dobrze napisana książka (1) Już od pierwszego kontaktu widać, że nie mamy doczynienia z przypadkowym... Mr. Monkey Polecam (1) Polecam w 100000% a nawet więcej super obsługa pełen profesjonalizm Monika