INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Justyna - ocena (1) Super klimat i piękna dziarka Justyna Rose - ocena (1) Super obsługa, przyjemnie bolało, polecam serdecznie ! Rose Justine - ocena (1) Cudowna atmosfera, dobra muzyka i profesjonalne podejście Justine
Patrycja Bjerk - ocena (1) Najlepsi, mega higiena, dbaja o klienta. Patrycja Bjerk Małgorzata Ostach - ocena (1) Serdecznie polecam, Pani Oliwia robi świetne dziarki, bylam juz na 4 i... Małgorzata Ostach Natalka - ocena (1) Z całego serca polecam! Aniela robi najlepsze dziarki i ma cudowne podejście! Natalka . - ocena (1) Byłem dwa razy u Oliwii i jestem zadowolony! . Magda - ocena (1) Cudownie wykonana praca, cudowne osóbki Magda A. - ocena (1) Super kontakt. Świetna atmosfera. Rewelacyjny tatuaż - nie pierwszy i nie... A. Chrisu - ocena (1) Sztos totalny! Czekam aż się wszystko zagoi ale na ten moment dziarka wywala... Chrisu Agata - ocena (1) Agata - mega pozytywna tatuatorka. Ogólnie atmosfera mega zajefajna Trafiłam... Agata Mona - ocena (1) Super studio Agata to wspaniała artystka piękne tatuaże i perfekcyjne... Mona Aniela - ocena (1) Bezproblemowo, miła atmosfera, można poczuć się zaopiekowanym ️ Aniela Agata - ocena (1) Zawsze ekstra! Wszystkie tatuaże tylko tam Agata Marta - ocena (1) Przepięknie urządzone studio :) Trafiłam do Agaty w lipcu 2023 ,miałam tatuaż... Marta Wiktoria Teresa - ocena (1) Wyjątkowa i zabawna atmosfera! Sama sesja szybka i przyjemna, klient czuje... Wiktoria Teresa Kamila - ocena (1) Najlepsze! Świetna atmosfera, dogadać się że wszystkimi można Kamila Agata Bryl - ocena (1) Super profesjonalne studio Agata Bryl Pierwsza klasa (1) Gorąco polecam. Jestem bardzo zadowolony, trafiłem do Agaty i na pewno wrócę... BadyPl Zadowolona . Szczesliwa klientka :) (1) polecam .. po pierwszym tatuażu bez zastanowienia się umówiłam się na... Justi....