INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Sylwia - ocena (1) Profesjonalne studio i przyjemna atmosfera :) Szczególnie polecam Oliwię,... Sylwia Oliwia Tersa - ocena (1) Wszystko git! Polecam serdecznie! Oliwia Tersa Oliwia - ocena (1) Polecam serdecznie to studio każdemu, kto ceni wysoką jakość tatuażu Oliwia
Alicja - ocena (1) Polecam z całego serca! Tatuaż wykonywała Oliwia, pełen profesjonalizm i... Alicja Tobiasz - ocena (1) Tatuaż wykonany perfekcyjnie. Brak zastrzeżeń. Miła rozgadana tatuatorka.... Tobiasz eliza gulda - ocena (1) studio inkwizycja to najlepsze studio w trójmieście! każda tatuatorka tam... eliza gulda eliza gulda - ocena (1) studio inkwizycja to najlepsze studio w trójmieście! każda tatuatorka tam... eliza gulda Piotr - ocena (1) Gorąco polecam. Tatuaż wykonała Klaudia .efekt przeszedł moje oczekiwania... Piotr Rafał - ocena (1) Bardzo dobra wizyta w studiu, świetna atmosfera i pełen profesjonalizm.... Rafał nikola - ocena (1) Każdemu polecam nikola Weronika - ocena (1) Piękne wykonanie dziarki. Polecam serdecznie Weronika Oliwia - ocena (1) Świetny salon tatuażu profesjonalna obsługa, miła atmosfera i bardzo... Oliwia Staszek - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem tatuażu przez panią... Staszek Valeria - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klientów, Valeria Oliwia - ocena (1) Mega atmosferka, starannie wykonana praca, wszystko jak być powinno Oliwia Oliwia Tersa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalna usługa, sterylność na najwyższym... Oliwia Tersa Monika - ocena (1) Studio tatuażu Inkwizycja to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Monika Daria - ocena (1) Świetny salon tatuażu! Profesjonalna obsługa, bardzo miła atmosfera i pełen... Daria Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania tatuażu. Pani wykazała się pełnym... Katarzyna Oliwia - ocena (1) Super atmosfera, przepiękna dziarka, polecam! Oliwia