INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Wiktor ;))) - ocena (1) Świetne studio Agata która mnie tatuowała zrobiła to szybko i bardzo dobrze... Wiktor ;))) Karol - ocena (1) Baaardzo polecam, miła atmosfera i tatuaż zrobiony perfekcyjnie !! :)) Karol Agata - ocena (2) Tatuaż jest naprawdę imponujący! Artystka wykazała się ogromnym talentem i... Agata
Maciek Markiewicz - ocena (2) mocne gowno serio Maciek Markiewicz Ala - ocena (2) Super! Mila atmosfera czysto i talerz z cuksami:) Ala Klaudia - ocena (2) Polecam każdemu! Każda dziara wykonana u Agaty z pełnym profesjonalizmem i... Klaudia Ada - ocena (1) Polecam serdecznie, rewelacja ! Ogromny talent i zaangażowanie Agaty. Ada Agata - ocena (1) Obsługa bardzo profesjonalna, wykonanie idealne jak zawsze. Atmosfera... Agata Anita - ocena (1) 3 piękne działki wykonanie Aniela Anita anonimowy - ocena (1) mega miła obsługa super atmosfera, bardzo starannie wykonane dziarki anonimowy Maja - ocena (1) Wszyscy są tam mega mili atmosfera jest bardzo komfortowa! Najlepsze studio Maja Miaisa - ocena (1) Super podobało mi sie Miaisa Kacper - ocena (1) Świetna atmosfera i jakość usługi na wysokim poziomie Kacper Igor - ocena (1) Chodzę od lat, najlepsze studio w Gdańsku, nie ważne czy kolorem czy... Igor Agata - ocena (1) Z czystym sumieniem Mogę jak i możemy w raz z Partnerką Solidnie polecić... Agata Myśli ferajna Agata - ocena (1) Cudowna atmosfera, pełna profeska, tatuaże dzieło sztuki i najlepsza ever... Myśli ferajna Agata Mirek - ocena (1) Pani Agata jest bardzo miłą osobą i ze swoją wiedzą i praktyką w tatuowaniu ,... Mirek Agata - ocena (1) Super podejście do klienta, praca pięknie wykonana Agata DiabolusNaturalus - ocena (1) Wszedłem zestresowany jak uczeń na maturę, wyszedłem jak dzieło sztuki i to w... DiabolusNaturalus Agata Bryl - ocena (1) Amazing tattoo, lovely experience! Definitely will recommend Agata Bryl