INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Weronika - ocena (1) Piękne wykonanie dziarki. Polecam serdecznie Weronika Oliwia - ocena (1) Świetny salon tatuażu profesjonalna obsługa, miła atmosfera i bardzo... Oliwia Staszek - ocena (1) Jestem w pełni zadowolony i usatysfakcjonowany wykonaniem tatuażu przez panią... Staszek
Valeria - ocena (1) Bardzo dobre podejście do klientów, Valeria Oliwia - ocena (1) Mega atmosferka, starannie wykonana praca, wszystko jak być powinno Oliwia Oliwia Tersa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalna usługa, sterylność na najwyższym... Oliwia Tersa Monika - ocena (1) Studio tatuażu Inkwizycja to miejsce, które z czystym sumieniem mogę polecić... Monika Daria - ocena (1) Świetny salon tatuażu! Profesjonalna obsługa, bardzo miła atmosfera i pełen... Daria Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania tatuażu. Pani wykazała się pełnym... Katarzyna Oliwia - ocena (1) Super atmosfera, przepiękna dziarka, polecam! Oliwia Oliwia - ocena (1) Bardzo polecam, super atmosfera Oliwia Oliwia - ocena (1) Polecam Oliwię, mega fajna atmosfera a przy tym profesjonalna obsługa Oliwia Oliver - ocena (1) przemiła pani Oliwia super tatuaże ogolnie super miejsce Oliver Oliwka - ocena (1) Wrażenia super pani bardzo miła Oliwka Paulina - ocena (1) Prze miła obsługa tylko więcej takich salonów ️ Paulina Olga - ocena (1) Świetna atmosfera, piękne dziary i piękni ludzie. Wracam tutaj nawet z... Olga Krissy - ocena (1) Pierwszy tatuaż zrobiłam u Pani Anieli właśnie w tym studiu i była to... Krissy Krissy - ocena (1) Pierwszy tatuaż zrobiłam u Pani Anieli właśnie w tym studiu i była to... Krissy Aniela - ocena (1) Niesamowicie profesjonalna robota. Aniela wykazała się dużą cierpliwością w... Aniela Mateusz Falk - ocena (1) Polecam bardzo to Studio. Zawsze wychodze zadowolony tatuatorka zadbała o mój... Mateusz Falk