INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

Malwina - ocena (1) Najlepsze studio bez dwóch zdań Malwina Bartek - ocena (1) Polecam usług inkwizycji i w szczególności Agatę specjalista wysokiej klasy... Bartek ZTF - ocena (1) Super :) miło, szybko i przyjemnie ZTF
Agata - ocena (1) Pełen profesjonalizm.Atmosfera bardzo na luzie. Agata Zazi - ocena (1) Lubię tam przychodzić i zawsze mam super dziary Zazi MW - ocena (1) Super atmosfera, totalny luz. Super wzory, jeszcze lepsze wykonanie. U Agaty... MW Weronika - ocena (1) Najlepsze studio! Mysliferajna wymiata! Weronika Agata - ocena (1) Polecam serdecznie, świetna atmosfera. Warto pójść do Agaty. Ma niesamowitą... Agata Justyna - ocena (1) Bardzo polecam Agatę. Jest dokładna, przemiła i bardzo utalentowana. Jak się... Justyna Magda - ocena (1) Super amtosfera, bardzo polecam wszystkim, osoby Magda Dosia - ocena (1) Najlepsze wzory u Anieli ,to już mój 3 tatuaż u niej.Profeska! Dosia Antimony - ocena (1) Studio jest fajnie urządzone, ma klimat. Podejście do klienta super. Nie mam... Antimony MissyMarta - ocena (1) Mam nie jeden tylko około 7 tatuaży które zostały wykonane w tym studio !... MissyMarta Karyna - ocena (1) 3.5 łat już chodzę do nich, bardzo mi się podoba wszystko ️ Karyna Magda (Brzydko666) - ocena (1) Najlepsze studio w Gdańsku, pełen profesjonalizm i super załoga! Magda (Brzydko666) Kacper - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, mega fajna atmosfera, mam kilka dziarek... Kacper Grzesio Kopik - ocena (1) Czysto, sterylnie , profesjonalne studio, do tego głowy pelne pomysłów i fach... Grzesio Kopik Konrad - ocena (1) Najlepsze studio w jakim byłem czysto, sterylnie, genialny skill Konrad Soldat - ocena (1) Miło, profesjonalnie i super laski Soldat Paulina - ocena (1) Super profesjonalnie, czysto, komfort jaki się czuję leżąc na tych wygodnych... Paulina