INKwizycja

Studia tatuaży

Gdańsk, al. Grunwaldzka 487A

DiabolusNaturalus - ocena (1) Wszedłem zestresowany jak uczeń na maturę, wyszedłem jak dzieło sztuki i to w... DiabolusNaturalus Agata Bryl - ocena (1) Amazing tattoo, lovely experience! Definitely will recommend Agata Bryl Agata (Inkwizycja) - ocena (1) Profesjonalna tatuatorka z dużym doświadczeniem, wielkim talentem i równie... Agata (Inkwizycja)
Malwina - ocena (1) Wykonany profesjonalnie tatuaż przez Panią Malwinę zachęca, by ponownie udać... Malwina Agata - ocena (1) Super atmosfera, czułam się bardzo komfortowo i swobodnie. Piękne i staranne... Agata Alice - ocena (1) Polecam serdecznie przemiła obsługa. Spełniają marzenia na skórze :D Alice Kasia - ocena (1) Mega studio, od razu poczułam dobrą energię do działania. Czułam się mega... Kasia Ala - ocena (1) Super! Mila atmosfera czysto i talerz z cuksami:) Ala Maciek Markiewicz - ocena (1) mocne gowno serio Maciek Markiewicz Michał - ocena (1) Mój pierwszy tatuaż i jestem bardzo zadowolony, świetna luźna atmosfera Pani... Michał Maciej - ocena (1) polecam, pelen profesjonalizm wszystko ekstra Maciej Kinga - ocena (1) Świetne miejsce! Malwina najlepsza! Pełen profesjonalizm! Kinga Magda - ocena (1) Polecam, super studio, miło i profesjonalnie :) Magda Agata - ocena (1) Tatuaż jest naprawdę imponujący! Artystka wykazała się ogromnym talentem i... Agata Agata - ocena (1) Tatuaż został zrobiony szybko i profesjonalnie. Bardzo polecam panią Agatę Agata Agata - ocena (1) Cudowny salon, miła atmosfera, polecam Agata Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z tatuażu - pięknie wykonany przez cudowną Panią... Dorota Julka - ocena (1) Świetne miejsce, pełen profesjonalizm, a przy tym luźna atmosfera, m.in.... Julka Malwina Wrona - ocena (1) najlepsze tatuaże i najlepsza tatuażystka Malwina Malwina Wrona Maciej - ocena (1) Świetne studio, mega klimatyczne, tatuatorki z super luzem, ale jednocześnie... Maciej