Ilona - opinia (1) Ekspresowe naprawy:) Nie znam się za bardzo na komputera i z moim może błahym... Ilona P.Marek - opinia (1) Już któryś raz korzystamy z tego serwisu;) Jestem zadowolony i każdemu... P.Marek Mareczek - opinia (1) Pomoc przy zakupach, przy instalacjach systemu i ustawieniem wszystkiego, tak... Mareczek
Anna - opinia (1) Pierwszy raz korzystałam z pogotowia komputerowego i działa ono świetnie!... Anna Sonia - opinia (1) Full serwis, wszystko zrobione od A do Z, polecam pana Patryka z tej firmy.... Sonia Mark - opinia (1) Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy z Firmą ITVip w zakresie obsługi... Mark Bernadetta - opinia (1) szybko sprawnie i w rozsądnej cenie. pogotowie komputerowe działa jak należy.... Bernadetta magda i jacek - opinia (1) Drugi raz już korzystamy z ich pomocy, więc wypada napisać coś dobrego:)... magda i jacek Adam - opinia (1) Może nie jakaś bardzo trudna naprawa, ale zadziałali błyskawicznie,... Adam Iga - opinia (1) Zalany komputer nie okazał się dla nich dużym wyzwaniem. Wszystkie dane... Iga Sebastian W - opinia (1) Bardzo dobra oferta na obsługę informatyczną dla mojej firmy. Łatwy i... Sebastian W Bartosz - opinia (1) Fachowe doradztwo i wysoka jakość usług w dobrej cenie. Panowie działają... Bartosz Tomek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy laptopa w tym miejscu. 4-letni laptop... Tomek Marcin - opinia (1) Kompleksowa pomoc i diagnostyka problemu, krótkie terminy naprawy, dobre... Marcin Juliusz - opinia (1) Na diagnozę mojego komputera oraz wymianę dysku czekałem krótko. Na następny... Juliusz Adam - opinia (1) Naprawili mój komputer, a ja nie musiałem wychodzić z domu! Wypełniłem... Adam Patrycja - opinia (1) Outosurcing IT rewelacyjny! Opłacalność pod względem ceny, jak i wybranego... Patrycja Jola - opinia (1) Moi pracownicy swoją pracę głównie opierają na komputerze, więc korzystam... Jola Kaja Krocisz - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Szybko został wykryty problem i komputer błyskawicznie... Kaja Krocisz Katarzyna - opinia (1) Ekspresowa naprawa zalanego laptopa. Pan Adam naprawił komputer na tyle... Katarzyna