Polecam (2) Zdecydowanie najlepszy serwis w jakim byłem, miła obsługa, a za razem godne... Igor Godny polecenia (1) z czystym sumieniem mogę polecić IT VIPA. profesjonalna obsługa, wysoka... A. Polecam gorąco! (1) Profesjonalny serwis z niesamowitym podejściem do klienta. Bardzo miła i... Radek
Szybko solidnie i z głową. (1) Polecam serwis. Jako że przeszedłem już pare placówek tego mogę z czystym... AfgFire Profesjonalny serwis (1) Super szybki i profesjonalny serwis. Połączenie profesji z pasją. Jeśli w... Joanna Profesjonalny serwis (1) Bardzo dobry serwis i rzetelne podejście do problemu, a okazuje się, że nie... Tomasz Polecam! (1) Szybko, sprawnie laptop wrócił do pracy. Szczególnie polecam osobom mającym... Monika bardzo sprawny serwis komputera (1) sprawnie, szybko, tanio, jak najbardziej polecam Natalia polecam (1) Z czystym sumieniem polecam tą firmę ! Jeśli będę miał w przyszłości jakiś... Paweł Szybko i sprawnie przy niewielkich kosztach (1) Błyskawiczna naprawa nagłej usterki - Pan zna się na rzeczy i wszystko... A. W. Profesjonalna firma (1) Świetna obsługa, wysoka jakość usługi, ekspresowa realizacja, przystępne... Paulina Polecam!!!! (1) Mega profesjonalne podejście do sprawy, problem rozwiązany szybko, dobrze i... Karolina POLECAM KAŻDEMU! (1) Szczerze polecam! Pan Patryk w ekspresowym tempie zdiagnozował i naprawił... Justyna Wymiana dysku (1) Profesjonalne podejście do klienta poparte fachową wiedzą i doświadczeniem.... Bartosz POLECAM (1) Skutecznie i szybko rozwiązany problem z komputerem stacjonarnym, fachowe... Agnieszka Polecam, profesionalizm, doradztwo w cenie (1) Gorąco polecam firmę, przyjechałem ze sprzętem, naprawiony na miejscu. Bardzo... Kris z RADSAS POLECAM! (1) Polecam Pana Patryka, gość jest nieziemski!! Lola Polecam! (1) Obsługa bardzo miła, panowie znają się na rzeczy, potrafią doradzić. Problem... A SUPER! (1) Panowie z IPvip bardzo szybko i sprawnie doprowadzili do używalności mojego... Michał polecam! (1) szybka i profesjonalna naprawa. bardzo dobra cena. bez żadnych problemów,... ewa