Polecam (1) Szybko, sprawnie i niezawodnie zostaliśmy potraktowani ja i mój laptop. Jedno... Zdzisław Firma godna polecenia (1) szybko, fachowo i uczciwie, z czystym sumieniem polecam tę firmę! przemili i... Iza Jestem bardzo zadowolona! (1) Polecam gorąco! Szybko, sprawnie i rzetelnie. Generalnie wzorcowo:-)... Asia
Jak najbardziej na plus (1) Świetna obsługa, profesjonalizm, szybkość, same plusy i serdecznie polecam!... Agnieszka konkretnie (1) Otrzymałem natychmiastową pomoc w (!) niedziele wieczór. Wszystko zostało mi... Karol Pełen profesjonalizm (1) Kupiłem nowe części do komputera, jednak po podłączeniu wszystkiego komputer... Paweł Profesjonalizm w pełnej krasie (1) Pan Patryk w zaledwie pięć minut obnażył kompetencję moich poprzednich... Michał Wymiana matrycy (1) Podczas wyjazdu służbowego (mieszkam w Elblągu) stłukłem matrycę w służbowym... Andrzej Magda - opinia (1) Zgadzam się z przedmówcami. Pan Patryk załatwił sprawę szybko bezproblemowo,... Magda Najwyższej klasy profesjonalizm (1) Kiedy w bardzo dramatycznych okolicznościach "umarł" mi twardy dysk w... Kamil 100 % Profesjonalizmu (1) Szczerze polecam skorzystać z usług tej firmy. Nie dość, że pomoc wręcz... Ania1990 Sprawna naprwa w piątek trzynastego (1) Niedawno zepsuł mi się dysk twardy w laptopie, jak na ironię - w piątek... Artur Polecenie od żony (1) Żona poleciła mi usługi tej firmy. Matryca w laptopie wymieniona... Karol Profesjonalnie i sympatycznie (1) Solidna i profesjonalna usługa. Dysk w laptopie wymieniony błyskawicznie,... Małgorzata Wymiana zawiasów w Asusie (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, za jednym zamachem wyczyszczone tez... Kordian Czyszczenie laptopa (1) szybko sprawnie i tanio Pan Patryk jest super gościem od kompow Michał :) (1) Polecam pana Patryka. Fachowa obsługa, szybko, łatwo i tanio. Wymieniał... Emi no rewelacyjnie (1) po prostu zaskoczenie i 100% zadowolenia, w 15 minut problem rozwiazany za... marta Kasia - opinia (1) Polecam:) dobrze i fachowo wykonana naprawa. Pan Patryk oprócz umówionej... Kasia Monia - opinia (1) Szybko,sprawnie i w pełni profasjonalnie.Pan Patryk jest profesonalistą Monia