Profesjonalna i sprawna obsługa (2) Konstruktywna diagnoza i szybka naprawa. Dodatkowo bezproblemowo podłączono... Anna Fachowa obsługa (1) Serdecznie polecam. Mój nowy laptop Lenovo Ideapad 100-15ibd pracował... Paweł Polecam! (2) Opinie nie kłamią, wybrałam po opinii i taką samą wystawiam. Dobrze mieć taką... Monika Rakoczy
Siec w domowym biurze (3) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Itvip. Jedyna firma tego typu na... Marlena BARDZO polecam! (1) Naprawde bardzo polecam, miałem problem ze służbowym komputerem,... michal Naprawa sterownika w Lenovo z500 (1) Polecam ten serwis w 100%, nie znając nikogo z tej branży w trójmieście ,... Radosław Furmański Zalany laptop (1) Konieczność naprawy laptopa skierowała mnie ponownie do serwisu ITVip i po... Jakub Ogromna pomoc telefoniczna z uszkodzonym laptopem (1) Sprzęt uległ awarii popołudniem - Pan (pomimo tego, że nie otrzymał za to... Mariusz Warto! (1) Serdecznie polecam! Miałam problem z laptopem w sobote, Pan Patryk specjalnie... Nina super! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta! Skuteczna, szybka i tania usługa.... Milena Super-profesjonalnie, a do tego miło (1) Widać już na pierwszy 'rzut ucha', że to specjaliści, którzy znają się na... Emilia Polecam gorąco !!! (1) Fachowa pomoc i obsługa, serdecznie polecam ! Marcin Świetnie! (1) Serwis godny polecenia, wszystko przebiegło tak, jak się umawialiśmy, bez... Roman 20 minut - i po sprawie (1) Wszedem do ITvip na zmianie Pana Patryka Cichockiego. 20 minut i po sprawie... Antoni Repiski Najlepsze pogotowie komputerowe! (1) Profesjonalna obsługa w nagłych przypadkach-Pan Patryk Cichocki informatyk... Piotr Profesjonalna pomoc i życzliwi specjaliści (1) Świetna i co najważniejsze, skuteczna pomoc. Polecam ITvip!! Ten kto szuka... Kaśka Ekspresowo i profesjonalnie! (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, profesjonalne podejście, wiedza i... SW ARTSTUDIO Szybko, sprawnie, rzeczowo (1) Szybka diagnoza, sprawna realizacja zlecenia, konkurencyjna cena. Rzeczowa... K-S Polecam! (1) Szybko i profesjonalnie. Bardzo miła obsługa, a komunikatywność Pana Patryka... Małgorzata IT Vip (1) Polecam serwis IT VIP, właściciel to profesjonalista i wielki pasjonat,... Julia