Janusz - opinia (1) Firma godna polecenia. Trochę nie dowierzałem, że przyjadą tak szybko jak... Janusz Patrycja - opinia (1) Serwis bardzo sprawnie reaguje na awaryjne sytuacje. Przyjazd do mojej firmy... Patrycja Szymon - opinia (1) Po samodzielnych próbach ustalenia przyczyny problemu odpuściłem. I dobrze,... Szymon
Krzysztof - opinia (1) Nic dodać nic ująć. Po nieprzyjemnych doświadczeniach z innymi firmami,... Krzysztof Filip - opinia (1) Miałem takie szkolenie w firmie, byłem uczestnikiem. Panów prowadzących... Filip Kamil - opinia (1) Serwisanci szybko uporali się z moim problematycznym serwerem. Dodatkowo... Kamil Marian - opinia (1) Szybka akcja serwisowa uratowała mój komputer mimo zalania. Jeden nieostrożny... Marian Martyna - opinia (1) Mam firmę w zupełnie nietechnicznej branży, więc wszelki problem komputerowy... Martyna Karolina - opinia (1) Inwestycja w szkolenie informatycznie pracowników okazała się strzałem w... Karolina Piotr - opinia (1) Tylko dzięki ITvip znów mam sprawny komputer. Moje pobliskie serwisy nie... Piotr Michał - opinia (1) Panowie szybko i jednocześnie porządnie realizują swoje zadania. Długo się... Michał Rafał - opinia (1) Mało jest specjalistów od serwerów w Gdańsku. Całe szczęście trafiłem na tę... Rafał Patrycja - opinia (1) Jak ktoś jest w awaryjnej sytuacji to zdecydowanie warto skorzystać z... Patrycja Mateusz - opinia (1) Miałem obsługę z innej firmy, ale zrezygnowałem, bo po co mi obsługa, jak... Mateusz Maciej - opinia (1) Serwisanci bardzo rzetelnie wykonują powierzone zadania. Duży plus za... Maciej Mateusz - opinia (1) Polecam zdalną naprawę. Pan serwisant szybko uporał się z moim problemem z... Mateusz Mariusz - opinia (1) Moi pracownicy mieli spore problemy z ogarnięciem pewnych kwestii... Mariusz Krzysztof - opinia (1) Panowie szybko naprawiają wszelkie problemy z serwerami. Miałem od tego... Krzysztof Przemek - opinia (1) Sprawne działanie serwisantów uratowało komputer, który przypadkowo zalałem.... Przemek Miłosz - opinia (1) Korzystam od 3 miesięcy z ich obsługi informatycznej i polecam to każdej... Miłosz