Jarosław - ocena (1) Od przyjaznej obsługi, przez szybką i skuteczną naprawę, po dobrą cenę -... Jarosław Sandra - ocena (1) Miła obsługa, w razie pytań zawsze otrzymuję odpowiedź, która rozwiewa... Sandra Boguś - ocena (1) Korzystałem z naprawy wysyłkowej i zdecydowanie polecam. To duża oszczędność... Boguś
Kamil - ocena (1) Byłem najpierw w innym serwisie i powiedzieli kosmiczną cenę - stwierdziłem,... Kamil Roman - ocena (1) Serwisantom w ITvip udało się rozwiązać problem, nad którym głowiłem się... Roman Lucyna - ocena (1) Szybko i fachowo. Po naprawie w serwisie komputer przestał mi wywalać błędy... Lucyna Elżbieta - ocena (1) Po kilku miesiącach korzystania z usług itvip stwierdzam, że rozpoczęcie... Elżbieta Roksana - ocena (2) Wszystko okej, fachowa obsługa i szybka naprawa w niezłej cenie Roksana Kuba - ocena (2) Przede wszystkim duży plus za bogate wyposażenie serwisu. Potrzebowałem mieć... Kuba Kazimierz - ocena (1) Najlepszy serwis, z jakim miałem do czynienia. Serwisanci odpowiedzieli na... Kazimierz Inka - ocena (1) 2 razy byłam w serwisie - raz z jednym laptopem, potem z drugim i za każdym... Inka Oliwia - ocena (1) Serwisant szybko zdiagnozował usterkę po moim opisie problemu i od razu... Oliwia Patryk - ocena (1) Na początku odwiedziłem serwis, który miałem najbliżej i stwierdzili, że... Patryk Adam - ocena (1) serwisanci itvip szybko i skutecznie uporali się z moim komputerowym... Adam Zuza - ocena (1) Zastanawialiśmy się w firmie nad kilkoma ofertami na outsourcing IT i wybór... Zuza Zygmunt - ocena (1) Laptop po wymianie matrycy, czyszczeniu i rozbudowie pamięci ram dziala dużo... Zygmunt Jurek - ocena (1) Dobra cena, szybka naprawa i miła obsługa. Jurek Dawid - ocena (1) Wymiana baterii dała nowe życie mojemu laptopowi :). Przy moim użytkowaniu... Dawid Paweł - ocena (1) Przez dluzszy czas mialem problemy z ladowaniem laptopa bo wtyczka wypadla z... Paweł Dominika - ocena (2) blyskawiczny czas realizacji usługi, dobra cena - polecam Dominika