Grzegorz - ocena (2) Serwisanci są bardzo w porządku, potrafią w ludzki sposób przekazac te... Grzegorz Papryk - ocena (2) Nie mam żadnych zastrzeżeń co do samych serwisantów i zrealizowanej usługi.... Papryk Andrzejxxxxx - ocena (2) Dobra cena za naprawę komputera. Panowie serwisanci bardzo mili i chętnie... Andrzejxxxxx
M.J. - ocena (2) Wszystko w najlepszym porządku,szybko i profesjonalnie.Jaknaibardziej polecam. M.J. Marek - ocena (2) Miałem problemy ze sterownikami i oprogramowaniem na moim komputerze.... Marek Marcin - ocena (2) Serwis polecił mi kolega ze studiów, który kupil w ITvip komputer i mówił, że... Marcin Marysia - ocena (2) Usługa przyspieszenia mojego laptopa obejmowała reinstalację systemu,... Marysia Gracjan - ocena (1) Wszystko super. Gracjan Zuzka - ocena (1) Od razu na wstępie poczułem, że serwisanci to ludzie z pasją do komputerów -... Zuzka Maciuś - ocena (1) Zdarza mi się korzystać z usług serwisu komputerowego ITvip i każdorazowo - z... Maciuś Gienia - ocena (1) Bardzo dobry serwis komputerowy - komunikatywni serwisanci, niewygórowane... Gienia Klaudia - ocena (1) Korzystałam z naprawy wysyłkowej i jestem bardzo zadowolona. Komunikacja z... Klaudia Monika - ocena (1) Zlecam ITvip wszystkie firmowe sprawy komputerowe typu wybór i instalacja... Monika Krzysztof - ocena (1) Zdecydowanie polecam ITvip. Pan serwisant Patryk który przyjmował mój... Krzysztof patryk - ocena (1) Zgłosilem się do serwisu bo mój laptop krótko działał na baterii. Całe... patryk Adamek - ocena (1) jestem zadowolony z usług serwisu, komputer został naprawiony bardzo szybko i... Adamek Patryczek - ocena (1) Zgłosiłem się do ITvip z komputerem, który nagle pewnego dnia przestał... Patryczek Zbigniew - ocena (1) Regularnie deleguję zadania z obszaru IT serwisowi ITvip i jestem bardzo... Zbigniew Jadwiga - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, w dobrej cenie. To 3 najważniejsze rzeczy, których... Jadwiga Tomasz - opinia (3) Zdecydowanie nie polecam. Tomasz