Paweł - opinia (1) ITvip polecił mi znajomy przedsiębiorca, który zleca właśnie tej firmie swoje... Paweł Marcin - opinia (1) Bardzo podoba mi się forma comiesięcznego raportu z wykonanych w danym... Marcin Marian - opinia (1) W końcu mogę używać MacBooka bez kabla. Po wymianie baterii komputer znów... Marian
Kamil - opinia (1) Super opcja, że serwis pracuje w godzinach 10-18. Można na spokojnie po pracy... Kamil Kinga - opinia (1) Postawiłam na Outsourcing IT od ITvip i jestem bardzo zadowolona. W końcu... Kinga Mikołaj - opinia (1) Regularnie oddawałem tu komputery do naprawy, więc stwierdziłem, że... Mikołaj Michał - opinia (1) Regularnie oddawałem tu komputery do naprawy, więc stwierdziłem, że... Michał Łukasz - opinia (1) Panowie tak podrasowali mi komputer, że teraz to prawdziwa maszyna do grania.... Łukasz Marcin - opinia (1) Szybka i profesjonalna naprawa komputera. Serwisanci znają się na rzeczy i... Marcin Bartosz - opinia (1) Outsorcing IT od ITvip polecam każdej firmie. To świetny sposób na... Bartosz Mikołaj - opinia (1) Obsługa informatyczna na bardzo wysokim poziomie. Jeszcze się na nich nie... Mikołaj Patryk - opinia (1) Generalnie sam naprawiam komputer, ale miałem problem, z którym nie mogłem... Patryk Jacek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Na zadawane pytania , zrozumiała... Jacek Kamil - opinia (1) Szybka naprawa w dobrej cenie. Plus za to, że Panowie od razu podali mi... Kamil Dagmara - opinia (1) Bardzo miła obsługa... problem rozwiązany szybko i sprawnie :) Zdecydowanie... Dagmara Karol - opinia (1) Rozważałem założenie działu IT, ale przed tym chciałem sprawdzić jakąś firmę... Karol Martyna - opinia (1) W końcu przestałam tracić czas na sprawy związane z komputerami. Sama się na... Martyna Tomasz - opinia (1) Gdyby nie oni to pewnie już bym miał po laptopie. Szklanka wody mi się wylała... Tomasz Karol - opinia (1) Zwykły pakiet obsługi bardzo fajnie się sprawdza u nas w firmie. Raz w... Karol Marcel - opinia (1) Przekonałem się do "naprawy wysyłkowej" i muszę polecić tą opcje. Nie byłem... Marcel