Przemysław - opinia (1) Zwykły pakiet obsługi bardzo fajnie się sprawdza u nas w firmie. Raz w... Przemysław Marlena - opinia (1) Trudny przypadek - ale się udało! Wymiana matrycy, komputer po upadku z dosyć... Marlena Robert - opinia (1) Kupiłem tanio używanego laptopa, to uznałem, że oddam go na lifting do... Robert
Weronika - opinia (1) Czuwają nad naszymi serwerami, danymi i samym sprzętem. Dobrze jest mieć... Weronika MarekG - opinia (1) Kupiłem droższy komputer i musiałem skorzystać z naprawy pogwarancyjnej.... MarekG kornelia - opinia (1) Świetna opcja dla każdej firmy według mnie, ja akurat mam mniejszą to też... kornelia Milena - opinia (1) Pan Patryk naprawił już drugi mój komputer, poradził sobie zarówno z trudną,... Milena Sandra - opinia (1) Jestem zadowolona z serwisu. Jest to trzeci w jaki byłam i dopiero tu... Sandra Joanna - opinia (1) Wszyscy pracownicy zostali przeszkoleni przez firmę ITvip, a także korzystamy... Joanna Konrad - opinia (1) Z mojej winy komputer był nie do odratowania, ale w serwisie zrobili co mogli... Konrad Marek - opinia (1) Dziękuje bardzo Panu Andrzejowi za odratowanie mojego komputera. Naprawa na... Marek Sławek - opinia (1) Szybko znaleziona usterka w starym komputerze, który dostał drugie życie i do... Sławek Maciej - opinia (1) Podstawowy pakiet jest w uczciwej cenie, nie jest dużym obciążeniem... Maciej Basia - opinia (1) W pełni powierzyliśmy obsługę informatyczną firmie ITVip, już od zakupów... Basia Roman - opinia (1) Komputer bardzo wolno się uruchamiał i też nie działał najszybciej jak już... Roman Wiki Mat - opinia (1) Skorzystałam z ich pomocy zdalnej przy naprawie komputera. Aplikacja wygodna... Wiki Mat Kowalska - opinia (1) Wybrałam ten serwis ze względu na szybki termin przyjęcia naprawy,... Kowalska Slawek - opinia (1) Komputer oddany następnego dnia. Duży plus za szybką naprawę. Komputer dostał... Slawek Witold - opinia (1) Kompleksowa pomoc dla firm! Doradztwo, szkolenia, pomoc informatyczna. Oferta... Witold kornela - opinia (1) W laptopie córki mieliśmy uszkodzoną matrycę, zgłosiliśmy się do ITVip na... kornela