kornela - opinia (1) W laptopie córki mieliśmy uszkodzoną matrycę, zgłosiliśmy się do ITVip na... kornela Artur - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z outsourcingu IT. Zauważyliśmy, że w... Artur Zenon - opinia (1) Laptop naprawiony, to już drugi! Świetna robota Zenon
Wioletta - opinia (1) Współpraca z firmą ITVip przebiegła bardzo pomyślnie. Mimo tego iż mój... Wioletta Agata - opinia (1) Z usług ITvip korzystam już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona.... Agata Modernizacja laptopa (2) Serdecznie polecam. Mój nowy laptop Lenovo Ideapad 100-15ibd pracował... Paweł Polecam (2) Szukałem serwisu, w którym mógłbym naprawić swój komputer. Niestety, w... Dariusz Szczerze polecam :) (1) Jako że jestem niezdarą, odwiedzam ten serwis dość często. Ostatnio, zalazłem... Marcun Super, polecam! (1) Serdecznie polecam. Serwisant nie tylko szybko poradził sobie z naprawą, ale... Krzysiek wyjątkowo polecam (1) Pan Patryk uratował mój komputer. Dodatkowo usprawnił go i działa jak nigdy... Karolina Naprawa Lenovo (1) O tym serwisie dowiedziałem się od mojego szkoleniowca z języka angielskiego... Tomek Polecam (1) Bardzo miły Pan szybko rozwiązał problem . Żaneta Polecam (1) Pan Patryk solidny fachowiec i sympatyczny człowiek, serwis wybrałam kierując... mloda27 Świetny serwis (1) Dzisiaj skorzystałam z usług tej firmy. Mój laptop nagrzewał się i buczał już... Marta Polecamy (1) Sprawnie i kompleksowo wykonana naprawa. Polecamy. nadzorbudowlany.info.pl Polecam (1) Szybka i sprawna pomoc z zalanym laptopem. Mokebe Ze szrota w działający komputer (1) POLECAM!!! Pan Patryk dostał do naprawy komputer z którym nie poradził sobie... Maciej hp Polecam, serwis iTVip, gwarantuje fachowośc i rzetelnosć! (1) Polecam Pana Patryka, jego wiedza i umiejętności są na bardzo wysokim... Klientka Idealny serwis komputerowy (1) Jestem zaskoczona jakością i szybkością naprawy komputera. Życzliwość wobec... Krystyna Szybki serwis! (1) Przed samym wyjazdem zalałam klawiaturę do laptopa. Na drugi dzień laptop był... magdalena