Janusz - ocena (2) Największe zalety, które wyróżniają serwis na rynku to szybki czas realizacji... Janusz Aleksander - ocena (1) Szkolenie przebiegło w planowym terminie. Wszystko w założonym czasie.... Aleksander Karolina - ocena (1) Miałem już wszystkie części, bo chciałem sobie złożyć samodzielnie pierwszy... Karolina
Paweł - ocena (1) Korzystamy w firmie z usług outsourcingu IT od około 6 miesięcy. W trakcie... Paweł Maria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego serwisu komputerowego. Obsługa była nie... Maria Wiktoria - ocena (1) Mija kolejny miesiąc, kiedy korzystamy z informatycznej obsługi firm od... Wiktoria Zbigniew - ocena (1) Po wyczyszczeniu laptopa przez serwisantów ITvip mój laptop chodzi znacznie... Zbigniew Tomasz - ocena (1) Szybka naprawa w dobrej cenie. Komputer po odbiorze z serwisu działa... Tomasz Beata - ocena (1) Po tych 5 miesiącach współpracy mogę każdemu polecić korzystanie z usługi... Beata Łukasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu. Profesjonalnie i szybko realizują... Łukasz Patrycja - ocena (1) Super obsługa. Przystępne ceny. Duży plus za to, że dostałam wszystkie... Patrycja Adrian - ocena (1) Obawiałem się, że pęknięta matryca pozbawi mnie laptopa na co najmniej dwa... Adrian Kamil - ocena (1) Dopiero drugi miesiąc współpracy, ale już mogę jasno stwierdzić -... Kamil Robert - ocena (1) Serwis świetnie wywiązuje się ze wszystkich zleconych zadań. Przede wszystkim... Robert Łukasz - ocena (1) Bardzo skuteczny serwis. Mam dosyć stare sprzęty, więc czasem coś się... Łukasz Adrian - opinia (1) Serwis bardzo dobrze wypada cenowo na tle konkurencji. Mimo to jakość usług... Adrian Agnieszka - opinia (1) Największe zalety to zdecydowanie świetny kontakt oraz profesjonalne... Agnieszka Mirosław - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie. Atrakcyjne warunki współpracy. Już nie muszę... Mirosław Urszula - opinia (1) W końcu mój komputer działa normalnie. Już miałam dość, że się losowo wyłącza... Urszula Izabela - opinia (1) Profesjonalny serwis i miła obsługa. Swojego laptopa odebrałem już po dwóch... Izabela