Jakub - ocena (1) Polecam zdecydowanie - mili serwisanci, niezłe ceny i przede wszystkim szybka... Jakub Julka - ocena (1) Miałam w laptopie całą kumulację problemów i mimo to - serwisantom ITvip... Julka Bartek - ocena (1) Zdarzy mi się mieć jakieś sprawy informatyczne do załatwienia i wtedy wybór... Bartek
Kuba - ocena (1) Żadna inna ocena nie mogła się pojawić - oczywiście daję 6/6. Szybko... Kuba Robert - ocena (1) Kupiłem w ITvip komputer, którego używam już od kilku miesięcy i jestem z... Robert Żaneta - ocena (1) Miałam problemy z laptopem marki Apple - Macbook Air. Mój najbliższy serwis... Żaneta Ewelka - ocena (1) Co tu dużo pisać - najlepszy serwis komputerowy w Gdańsku. Ewelka Kacper - ocena (1) Korzystam z usług ITvip o kilku miesięcy i oceniam te współpracę zdecydowanie... Kacper Jadzia - ocena (1) Serwisanci są mili, pomocni - chętnie dzielą się podstawowymi wskazówkami -... Jadzia Filip - ocena (1) bez zastanowienia daję 6 gwiazdek na 6 możliwych. fachowa obsługa, terminowo... Filip Michau - ocena (1) Fajni serwisanci, w serwisie panuje świetna atmosfera. Z mojej strony... Michau Klaudia - ocena (1) Jestem pod wrażeniem szybkości naprawy. Do tej pory korzystałam z innych... Klaudia Kamila - ocena (1) Miałam problemy z kartą graficzną w moim komputerze. Sklep odrzucił mi... Kamila Iwonka - ocena (1) Polecam serdecznie usługi serwisu komputerowego ITvip ;). Iwonka Stachuu - ocena (2) Jestem zadowolony ze współpracy z firmą ITvip w obszarze zadań... Stachuu Leokadia - ocena (2) Panowie serwisanci sa bardzo mili i pomocni. Przy okazji naprawy pokazali mi... Leokadia Monia - ocena (2) Wymiana matrycy w moim laptopie została zrealizowana od ręki, więc najwyższa... Monia Leon - ocena (2) W skrócie; czas naprawy - super, szybko odebrałem komputer, ceny - w... Leon Zbyszek - ocena (2) Wyczytałem tutaj na tym portalu, że serwisanci w ITvip świetnie znają się na... Zbyszek Jarek - ocena (2) Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam każdej firmie. Taka usługa to świetna... Jarek