IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te szkołę na pierwszym miejscu swojej preferencji..!! Przynajmniej taka jest reakcja niektórych ..!! Ale ja mimo ze byłam w tej szkole tylko raz zanieść podanie..!! To myślę ze jest to spoko szkoła..!! I mam ogromną nadzieję że sie tam dostane..!! właśnie to druga reakcja innych.. a mianowicie mówią ze ta szkoła jest kiczowata i nic nie warta... sądzę żE NIE!! ... to ze nie trzeba mieć aż takich średnich i wyników jak inni do 3 itp. to nie znaczy ze poziom nauczania jest słaby.. !! a tu z tego co wynika gdy analizowałam tegoroczne zestawienie szkół.. to wyszło na to iż ci uczniowie byli najlepiej przygotowani do matury i zdali o wiele lepiej niż z 1 czy 3 albo 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NADZIEJE ZE MOJE ZDANIE O TEJ SZKOLE NIE ZMIENI SIE ... A INNI NIECH SOBIE mówią CO chcą .. JUż SIE przyzwyczaiłam ZE Są TACY LUDZIE CO muszą KRYTYKOWAĆ NAWET JAK NIE mają O TYM zielonego pojęcia.....!!!
A co do nauczycieli i atmosfery jak już wspomniałam mimo ze byłam tam parę dni temu praz pierwszy .. zauważyłam ze ludzie którzy tam uczęszczają tworzą naprawdę miłą atmosferę.