Ile zarabiacie miesięcznie?

Ciekawi mnie, jak kształtują się na rynku pensje pracownicze. Napiszcie proszę kwotę netto i stanowisko, oczywiście bez podawania nazwy firmy:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 27

Re: Ile zarabiacie miesięcznie?

A gdzie pracujesz,jeśli można zapytać?;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

praca biurowa 12 godzin dziennie kilka dni w tygodniu 700 zł
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na chwilę obecną ok. 4500/mc netto - nauczyciel - praca stała, wykładowca (kursy) - umowa zlecenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

1200 netto + stała premia miesięczna 500zł na rękę = 1700zł netto. szlifierz odlewnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

za 5h pracy dziennie 650zł/mies.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzeba było zostać za granicą - po co wracałeś, skoro tak Ci tutaj źle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

1860 biuro

POLSKA TO SYF/SYF/SYF ----------- JA pier....E CO ZA KRAJ ( ZYJ ZA 2/3 TYS NETTO -(ŚREDNIA NA FORUM) -UTRZYMAJ RODZINE, SPŁAC KREDYT - NAJTANSZA NORA- 300TYS ) CH.J DO WIECZNOSCI
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

takie daje godnie żyć mając na utrzymaniu kredyt, dziecko samochód:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja juz nie musze robic wygrałem w totka i moge zatrudnić atrakcyjną asystetke a nawet dwie mieszkanie samochód słuzbowy i 5 tys na miesiąc . co do obowiązków to same sie dommyślajcie cv i foto na redekepraca@wp.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 47

Ubezpieczenia - 3000 brutto (zaczalem prace kilka miesiecy temu wiec mam nadzieje, ze wkrotce bedzie wiecej :))

A widzisz, a tak inni narzekają na pracę w prywatnych firmach:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Razem z kwartalnymi premiami zadaniowymi i nadgodzinami (średnio pracuje ok 47 godzin tygodniowo) zarabiam ŚREDNIO miesięcznie niecałe 2400 zl brutto, czyli jakieś 1700 zł na rękę. Mam wykształcenie wyższe i 1,5 roku stażu pracy.

Czuje się jak frajer. Moje zarobki w administracji państwowej razem z premiami i nadgodzinami wynoszą tyle co podstawa pracownika niższego/średniego szczebla u prywaciarza. Gdy jestem chory bądź na urlopie nikt nie przejmuje moich obowiązków, więc jak wracam czeka mnie sterta papierów, nowe przydziały zadań i masa telefonów do wykonania... a czasu, żeby terminowo to wykonać mniej. Aby w miarę wyrabiać się z pracą osoby z mojego "teamu" mają nadgodziny. Potem góra widzi, że się w miarę wyrabiamy, więc zawyża nam normy... A jak się nie wyrabiamy to tną ostro premie. Ironicznie, gdyby nikt z naszej instytucji nie wziął nadgodzin dostalibyśmy wyższe premie (nawet mając gorsze statystyki), bo tak się składa, że środki na nadgodziny i premie pochodzą z tego samego "worka". Dodatkowo ponoszę odpowiedzialność majątkowo za wydane decyzje.

Innymi słowy - zmieniam pracę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta juz to widze.... to firma krzak oszusci co innego pisza i kaza wciskac ludziom szjs
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawie 1500 netto - recepcja/obsługa hostelu (czyli słanie łóżek, sprzątanie kibli i takie tam) do tego odpowiedzialność za marketing i reklamę, praca w systemie zmianowym 12h dzień/12h noc/2 dni wolne
praca w weekendy i święta jeżeli tak przypadną zmiany.

i pytanie do innych recepcjonistów jak wyglądają ich stawki, godziny pracy i zakres obowiązków? :)

merchandiser 1 sklep 1-2h 3x w tyg. 470zł.2 sklep 4x w tyg po 3-5 h 600zł

ranking nabiera realiów - i bardzo dobrze, kontynuujcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeszcze nie było to napiszę
Netto mam 2300
Ale jak sumuje zarobki z ostatnich kilku lat to ze wszystkim co "dorobię" i różnymi dodatkami (zazwyczaj okazjonalnymi) wychodzi ok 3500 na rękę.
Adiunkt na PG
Nienormowany czas pracy-wiecie czym to pachnie...
Czsami odpowiedzialność za kwoty rzędzu ok 200 tyś zł jako kierownik grantu z Ministerstwa, tępienie o publikacje, zadowolonych studentów, pwalka z prawem zam ówień publicznych itp jak pewnie w kazdej robocie "upierdliowości"...

1800 netto, pracownik biurowy zajmujący wyłącznie przetargami (za setki tysięcy i miliony)...po odliczeniu wszystkich stałych wydatków nie zostaje nic... może ktoś potrzebuje osoby do zamówień publicznych od strony wykonawcy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcesz się zamienić ? Ja mam 1000 netto i pracuje jeszcze w soboty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

praca w call center (24 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

Praca K2 Dystrybucje (30 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?