Re: Impreza techno, trans :))
Czesc:)
Nie nie mam zamiaru robic z siebie "latawicy". Jak juz kiedys napisalam na forum - slucham metalu, a ze mam juz swoje latka to nie ide na impreze w celu "zarwania" faceta i nie chce z siebie robic ...no wiecie kogo:) Na codzien nie slucham transu ani techno czasami tylko Juno Reaktor, Biot czy Sven Vath. Lubie tez ambient :) Zapytalam sie o taka impreze bo jestem ciekawa atmosfery i jak sie slucha takiej muzy kiedy jest specyficzny klimat. Ostatnio na imprezy "metalowe" przychdza same "nastki" i psuja klimat swoim dziecinnym zachowaniem . Nie ma juz tak to bylo dawniej "przwdziwych metali". Wszystko teraz rozbija sie o alkohol, glupie zabawy- czasami na sile uszczesliwiajace spoleczenstwo. Mam juz dosyc tego typu imprez dlatego stwierdzilam, ze powinnam zobaczyc jak to jest w innym klimacie, inni ludzie, zachowania , style.
Pomimo, ze slucham "ciezkiej muzy" to tak naprawde wstydze sie tego w dzisiejszych czasach..tzn nie muzyki, ale stylu ubirania sie. Dzis naprawde nie ma juz "metali z dusza", z zasadmi. Pewnie jeszcze gdzies sobie siedza, ale nie wybieraja sie juz na imprezy typu "night metal", a siedzenie w lokalu z dzieciakami, gdzie srednia wieku wynosi 17 lat nie bawi mnie.
Pozdrawiam !!!
0
0