Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, najnowsze utwory i obsługa na najwyższym poziomie, a... Katarzyna Gilun Wesele na 6 (1) Dj Robert to prawdziwy profesjonalista, był to pierwszy dj z którym się... Paulina Najlepszy DJ EVER! (1) Wybraliśmy DJ Roberta w sumie prosto z Internetu bazując na opiniach. Prawdę... Michał K
Mega wesele (1) Jeszcze nie minął tydzień od naszego wesela a temat Pana Roberta nie schodzi... Julka Dj Robert na wesele- najlepszy (1) Pan Robert z firmą Impro -dance spowodowali ze nasze wesele bylo jak z bajki.... Katarzyna Najlepszy dj (1) Współpraca z Panem Robertem przebiegła bardzo pomyślnie. Wesele można uznać... Sylwia i Kamil polecamy! (1) Bardzo miły, profesjonalny kontakt! ogromne doświadczenie w doborze muzyki,... Ania i Norbert Krystian (1) Jeśli szukacie oprawy na swój event tj.urodziny/bankiet/rocznica itp.to z... Krystian Świetna zabawa (1) Witam Panie Robercie chciałam jeszcze raz z całego serca podziękować za tak... Agnieszka Wieczorkowska Rewelacyjny dj (1) Wesele fantastycznie poprowadzone przez Dj Roberta, rewelacyjna współpraca... J.K DJ 40-ka (1) Bardzo dobra oprawa muzyczna . Duży wybór zabaw . Przepiękna dekoracja sali... Kasia Serdecznie polecam! (1) Pan Robert był Dj-em na naszym weselu. Pomimo niewielkiej liczby gości... Olga Godne polecenia (1) Firma spełniła nasze oczekiwania - różnorodna muzyka przy której bawili się... NN DJ Robert (1) Owocna i przyjemna współpraca. Wszystkie nasze oczekiwania - co do sposobu... Basia i Marek Opinia Firmy "ImproDance" (1) Z pewnością mogę polecić firmę "ImproDance". Kontakt z właścicielem firmy... Piotr Impreza 40tka Karola w Wyczechowie (1) Wpaniały repertuar, profesjonalny sprzęt muzyczny, efekty świetlne!!!!... ANITA Improdance (1) Szczerze polecamy, bardzo profesjonalna obsługa ze strony Pana Roberta !... A-S Prowadzenie imprezy weselnej (1) Pana Roberta wybraliśmy z polecenia i po naszym weselu śmiało możemy polecić... JMK ImproDance organizacja wesela 20/08/2016 (1) 20 sierpnia 2016 brałem slub ,ze względu na stały pobyt za granicą... sławek Polecamy (1) Polecamy bardzo serdecznie Impro- Dance. Pan Robert spec od wszystkiego... Ola&Darek