Wesele we wrzesniu 2014 z DJ Adamem (1) U nas wesele prowadzil DJ Adam. Wszystko bardzo nam sie podobalo. Impreza... Iza Wesele (1) W sierpniu mieliśmy wesele, które prowadził DJ Marcin. Jesteśmy bardzo... AP Wesele (1) Z całego serca mogę polecić Pana Roberta! Wszyscy goście na weselu bawili się... Adrianna i Michał
Super! (1) W sierpniu mieliśmy wesele, na którym właśnie grał Dj Robert. Dużo śmiechu,... Dorota Talaga Wesele (1) Wraz z żoną , miałem okazję współpracować z Panem Robertem, osoba bardzo... Kleinschmidt Bartłomiej 40 urodziny (1) impreza bardzo udana-dj Robert pełen profesjonalizm.Prowadzenie... Robert Paulina i Łukasz - opinia (1) Mieliśmy okazję współpracować z Panem Robertem i w 100% jestesmy zadowoleni,... Paulina i Łukasz Wesele (1) Mieliśmy wesele, na którym grał DJ Robert i ani trochę nie żałujemy. Wszyscy... Radek Polecamy (1) Dj pomysłowy , potrafi rozruszać towarzystwo i dobrać muzykę pod towarzystwo... Panna Młoda idealni na wesele! (1) Moje wesele było małe i do tego goście byli pół na pół z Anglii i z Polski,... Dorota urodziny (1) Polecam współpracę z firmą Impro-Dance, oddałem w Jego ręce część związaną z... tomasz wesele (1) My jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z prowadznie przez Pana Roberta wesela... Kasia i Adam Super (1) Polecam Firmę impro dance jest najlepsza w trójmieście Dj super bardzo... Bartosz Rewelacja!!! (1) Było cudownie!!! Dziękuję Panu Robertowi i całej ekipie za fantastyczną... Anna i Wojtek Rewelacja ! (1) Bardzo chcieliśmy podziękować Panu Robertowi za zorganizowanie nam wspaniałej... Joanna i Dariusz wyjatkowa noc (1) Bardzo serdecznie dziekujemy IMPRO-DANCE za wyjatkowa oprawe muzyczna naszego... PAULINA I MAREK Wesele (1) Szczerze polecam Wszystkim współpracę z Panem Robertem, oddaliśmy w Jego ręce... Małgorzata W. Genialnie :) (1) Od samego początku zapewniali nas, że nie mamy się niczym przejmować ani... Magda i Wojtek Genialny DJ (1) Nie daliśmy się zwieść niektórym negatywnym opiniom na temat organizowania... Karolina KAROLINA,SEWERYN (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy.oprawa muzyczna naszego wesela... SEWERYN