Doskonała organizacja! (1) Dj robert wzorowo poprowadził nasze wesele. Gościom również bardzo się... Fabian Bardzo polecam !! (1) Mieliśmy zaczyc współpracować 25 i 26 czerwca 2016 z Dj Adamem w dniu naszego... Karolina i Artur Świetne wesele (1) Dj-a Roberta jako jednego z najlepszych w Trójmieście polecił nam mój kuzyn,... Ula
Wesele (1) Wynajelismy grupe ImproDance na nasze wesele- 28.05.2016 i z czystym... P.B. REWELACJA:D (1) Wybraliśmy pełen pakiet firmy...dj + fotograf + kamerzysta...i jestem... Sandra wesela (1) Firma Impro dance należy do profesjonalnych agencji artystycznych. Pełne... Beata z Rumu Wspaniały Dj (1) Wspaniały Dj bardzo polecamy. Mielismy wesele 02 kwietnia i 03 kwietnia... Karolina i Sebastian wesele Małgosi i Piotrka (1) Wybraliśmy DJ Roberta z polecenia. Profesjonalny i doświadczony DJ na wesele... Małgosia i Piotre Najlepszy dj w 3miescie (1) Serdecznie polecamy Dj Roberta. Juz na spotkaniu zrobił na nas ogromne... szczesciarze Dj na wesele i konferansjer w języku angielskim! (3) Miałam okazję współpracować z dj-em Robertem podczas wesela... Iwona Wesele super zabawa. (1) Wszystko super. Organizacja na tip-top. 100 razy lepiej niż orkiestra, długie... Marcin Richert Najlepszy dj:) (1) Dj Robert doskonale poprowadził naszą zabawę weselną. To nie tylko... Kasia i Łukasz dj Robert (1) Dj Robert gral u mnie na weselu 10.10.2015 r. Jestem z niego bardzo... Basia polecam serdecznie tego wodzireja (1) dobry repertuar, muzyka różnorodna, różne konkursy, umie rozruszać każdego do... ola DJ ROBERT (1) Polecamy DJ Roberta - świetnie poprowadził imprezę. Goście wytańczeni. Olga Godni polecenia (1) Szczerze polecam. Bezproblemowy kontakt. Miesiąc przed weselem znaleźli dla... Paulina Kamila i Grzegorz - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego dj-a. Świetnie przeprowadzona... Kamila i Grzegorz Agnieszka J - opinia (1) Dobra muzyka, fajne konkursy, wszyscy goście wyszli zadowoleni i... Agnieszka J wesele sz Improdance :) (1) Improdance zorganizował nam DJa, fotografa na nasze wesele 09.08.2014.... Lidia i Paweł DJ Robert (1) DJ Robert prowadził nam wesele w sierpniu 2014. Wszyscy goście byli... Patrycja