Tomasz - ocena (1) Szybkie wykonanie projektu jak i szybki termin realizacji montażu szafy.... Tomasz Patryk - opinia (1) Pomiar jak i późniejsze wykonanie mebli bez najmniejszych zastrzeżeń. Meble... Patryk Marek - opinia (1) Indeco wybrzeże to firma godna polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Marek
Krystian - opinia (1) Polecam firmę indeco wybrzeże która działa kompleksowo! Najpierw przyjechał... Krystian Małgorzata Nowak - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, dbanie o każdy szczegół aby wszystko było... Małgorzata Nowak Barbara - opinia (1) Firma solidna, profesjonalna, meble- szafy działają bez zarzutu i prezentują... Barbara natalia - opinia (1) Do Indeco trafiłam przez znajoma, Pani Paula w salonie na Matarni była... natalia Czikapik - opinia (1) Bardzo przystępne cenowo szafy. Sympatyczny projektant, który przyjechał... Czikapik Dominika i Radosław - opinia (1) Super szafa, porządne wykonanie, miła obsługa, zarówno podczas zamówienia,... Dominika i Radosław DG - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona .Polecam.Wycena ,projekt ,wykonanie,montaż bez... DG Wojtekas - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Od początku do końca miła, fachową obsługą.... Wojtekas Mirek - opinia (1) Mam szafę w przedpokoju od nich z pieknym frontem polecam wszystkim Mirek Tofawicz - opinia (1) Mogę polecić, moja szafa jest z wytrzymałego materialu i nie zacina się,... Tofawicz Mebelki pierwsza klasa (1) Mam zabudowę nową od Indeco. Jestem bardzo zadowolona, projekt zrealizowany... Czyszewska Dobra garderoba (1) Poświęcono mi czas, zrealizowano mój projekt od A do Z, Panowie monterzy... Emilka Sonia Stawisińska - opinia (1) Solidnie. Rzetelnie. Terminowo. Polecam. Sonia Stawisińska Szafa z drzwiami przesuwnymi (1) Doskonała szafa - piękna, funkcjonalna, bardzo starannie wykonana i równie... Beata Dobra firma (1) Polecam innym, szybki projekt i realizacja w konkurencyjnej cenie. Bardzo... Anna Szafa (1) Bardzo terminowi, robia porządne projekty, przy tym słuchają, czego tak... Cynka szafa w sypialni (1) Szafa została zamontowana u mnie w sypialni jeszcze przed świętami. Piękny,... Tekla