Odzysk danych z dysku zewnętrznego u Pana Tomasza Groszewskiego (1) Dałem Panu Tomaszowi dysk aby odzyskał dane. Miało to trwać tydzień. Co parę... Tomek POLECAM! (1) Polecam Bardzo Serdecznie. Pozdrawiam Jan Tragedia (1) Oddałem laptopa z niedziałającą częściowo klawiaturą i zastrzeżeniem, że może... Życie
Jestem na TAK (2) Kupiłem ostatnio komputer dla syna. Komputer do gier o wysokich wymaganiach.... Marcin Dziecinada (1) Korzystałem z usług tej firmy od pewnego czasu. Generalnie obsługa miła, nic... Piotr gazol - opinia (1) Kartę graficzną do kompa z przed 7 lat od ręki, taką samą i za 40 zł !!!... gazol Przyjazny klientowi (1) W przeciagu 3 lat kupiłem już kilka sprzetów, ostatnio laptopa. Zawsze tak... Wiesiek Niestety nie polecam (2) Obsługa przemiła i kompetentna, tyle że za tym nie poszła jakość usług.... klient Super kontakt (1) Świetna, fachowa obsługa, zawsze max informacji, pomocna obsługa, dobre ceny ahub super obsługa (1) super ludzie, pomocni i kompetentni, w odróżnieniu od pracowników... aretzki nie polecam (2) obsługa strasznie wolno działa i wymyśla awarie bo im sie nie chce robić.... anonim miła i sprawna obsługa (1) miła i sprawna obsługa i wsparcie podczas awarii sprzętu po gwarancji Piotr Polecam (1) Serwis który bardzo dobrze dopasował sprzęt do moich wymagań. Później po... Wojtek Szybki i sprawny serwis (1) Szybki i sprawny serwis sprzetu komputerowego. Bezbledna diagnoza uszkodzenia... Sylwia ZDECYDOWANIE OMIJAĆ (1) W momencie sprzedazy jak wszedzie niby wszystko ok, ale w kwesti serwisu... Krzysiek Mila obsluga! (1) sprzedawca zaproponowal mi zestaw, po moich uwagach zasugerowal drobne... Paweł