maja szczupak - ocena (1) jestesmy obslugiwani przez ta firme i jak zepsul mi sie laptop to... maja szczupak Sylwester Architex - ocena (1) Super! Mieliśmy 3 firmy i dopiero panom z IO udało się zrobić że wszystko nam... Sylwester Architex Krzysztof - opinia (1) Pomagają w każdej sytuacja a przy tym mili i rzeczowi. Współpracuje z IO od... Krzysztof
BeHaPe Dawid Peterlejtner - opinia (1) Wieloletnia współpraca układa się znakomicie. Profesjonalne podejście do... BeHaPe Dawid Peterlejtner J.M. Pawłowski - opinia (1) Firma Informatyczna Obsługa kompleksowo doradziła mi w projekcie instalacji... J.M. Pawłowski Aleksandra - opinia (1) Obsługa i jakość świadczonych usług na bardzo wysokim poziomie. Panowie... Aleksandra Mariusz Grzywacz - opinia (1) Współpracujemy z firmą IO od Lipca 2019 roku. Do tej pory bezproblemowo... Mariusz Grzywacz Dominik - opinia (1) Z firmą Informatyczna Obsługa współpracuję już od kilku lat. Jest to... Dominik Damian - opinia (1) Najlepsi w swojej branży !!! Super kontakt z właścicielem i pracownikami.... Damian Kamil - opinia (1) Informatyczna Obsługa pomaga mojej firmie od kilku miesięcy. Przez ten czas... Kamil Merrox - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Rozwiążą każdy problem. Obsługa m.in. zdalnie przez... Merrox Jesteśmy zadowoleni (1) Od kilkunastu lat korzystamy z oferty IB. Na każdy e-mail odpowiadają w ciągu... właścicielka firmy Teraz bez przestojów (1) Pracownicy firmy przejeli koordynacje dostaw i serwisu sprzętu it i biurowego... Grzegorz właściciel firmy Współpraca na "szóstkę" (1) Po kilku latach bardzo dobrej współpracy wystawiam IO szóstkę :) Dobrze... Karina Polecam (1) Panowie z IO bardzo sprawnie zorganizowali część IT dotycząca nowo utworzonej... Karol Sprawnie, szybko i solidnie. Panowie znają się na swojej robocie. (3) Miałem problem z komputerem. Zadzwoniłem do firmy tuż po 9:00. Okazało się,... Mirek Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Wszystkim, którzy szukają nowoczesnej firmy, która profesjonalnie podchodzi... Oliwa Do Ognia Świetna obsługa. (1) Gdybym mógł zamienić całe życie na współpracę z Obslugą informatyczna, to... Jakub Super informatycy i super ludzie (1) Z pomocy Informatycznej Obsługi korzystałam już nie raz. I przy problemach z... Ania Świetna i profesjonalna obsługa! Zawsze na czas (1) Firma Pana Michała obsługuje moją domenę i serwer. Jestem bardzo zadowolona z... Gosia K