Inmart

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

MS - opinia (2) Bardzo szybko, sprawnie i sympatycznie. MS Paulina - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Zadzwoniłam, żeby się umówić najpierw na mierzenie... Paulina Kaśka - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Szeroka gama produktów, doskonała obsługa, bardzo... Kaśka
Valery - opinia (1) Profesjonalizm, miła obsługa, wysoka jakość materiałów i instalacji plisów! Valery sylwia p. - opinia (1) Fachowo, szybko i w konkurencyjnej cenie. Na pewno będę polecać Panów z Inmart! sylwia p. Jacek - opinia (1) Szybko tanio i bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim Jacek Krystyna - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Krystyna Polecam :) (1) Polecam. Pracownicy - konkretni, rzeczowi, świetny kontakt, fachowe... Ela Piotr (1) Pelen profesjonalizm. Obsluga, doradztwo, terminowość, cena - wszystko na 6.... Piotr P Jola-opinia (1) Firma godna polecenia rolety założone w terminie , szybko , sprawnie .... Jola Gosia - opinia (1) Montaż wykonany bardzo szybko, sprawnie i starannie. Polecam! Gosia Polecamy! (1) Zamówiliśmy zarówno plisy, jak i rolety rzymskie. Wyglądają ślicznie i... Maja polecam (1) To już kolejna realizacja tej firmy dla mnie. Rolety wiszą latami i wszystko... Tomek z Przymorza Rzetelna firma (1) Posiadam z tej firmy rolety ,, Dzień-Noc’’ i dzieci są zachwycone.... Monika Polecam (1) Produkt jak i wykonanie bez zastrzeżeń. Kontakt z wlascicielami miły. Usluga... Beata Polecam (1) Profesjonalna firma z przystępnymi cenami. Montaz w moich mieszkaniach... Agnieszka Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona, solidni i terminowi wykonawcy, a dodatkowo... Mieszkanka Osowy Pelen profesjonalozm!! (1) Szybko sprawnie profesjonalnie ;) uzytkuje od 2ch miesiecy ;) wszystko dziala... Polecam! Profesjonalna i solidna firma. (1) Profesjonalna, solidna i przyjazna firma. Produkty wysokiej jakości. Czas... Basia Obsługa na najwyższym poziomie! (2) Wybierając plisy oczekiwałam, że ktoś kompetentny doradzi mi jakie plisy... Anna G.