Tolerancja osób powyżej 35 roku życia w stosunku do osób homoseksualnych - ankieta (3) Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety osoby powyżej 35 roku życia.... Patrycja OWI - pomoc w pracy magisterskiej (1) Piszę pracę magisterską nt. współpracy i miejsca rodziców w rehabilitacji... Izabela Prośba o wypelnienie ankiety dot. Zawodu adwokata i notariusza (1) Uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety dot. Zawodu adwokata i notariusza.... Al
Wycena serwantki (1) poszukuje kogos do wyceny serwantki . Moze ktoś posiada taką wiedzę dorka Ankieta dla rodziców uczniów klas III gimnazjum (1) Witam, Jestem studentką pedagogiki pracy i polityki personalnej.... Natalia Ranking tanich win (40) Jakie tanie wina polecacie? Poprzez tanie mam na myśli do 10 złotych... student Weganie - ankieta (2) prosze o wypełnienie krotkiej anonimowej ankiety o weganskich food truckach... DW Worki próżniowe - pytanie (2) Czy ktoś z nich korzysta? Możecie polecić jakiegoś allegrowicza, od którego... Milka Prośba o pomoc w zdobyciu wiedzy (4) Dzień dobry! Nazywam się Malwina Perz-Kowalczyk i jestem psychologiem.... Malwina O miłości - proszę (5) Dzień dobry, Piszę pracę magisterska dotyczącą miłości osób bezdomnych i... Małgosia Badanie opinii publicznej Gdańsk - ankieta dotycząca wydarzeń sportowych i aktywności fizycznej. (1) Wszystkich Gdańszczan zapraszam do wzięcia udziału w krótkiej ankiecie. :)... Nasiad130 Badanie (2) Dzień dobry, Poszukuję kobiet w wieku 20-25 i 40-45 lat do wypełnienia... kobieta Dwupunkt (4) Witam Jest tu ktos kto sie zajmuje dwupunktem? As Koncert 08.04 - nocleg, gdzie? (6) Witam. Nie jestem z Trojmiasta (bylem tutaj tylko raz w zyciu i to przez pare... Poszukiwacz Szukam osoby do reportażu radiowego (6) j/w. Czekam na mail (projekt.reportaz@o2.pl) z historią. PJR Kliszówki - Plastikowe Opakowania Po Kliszach - gdzie kupię? (2) Wiecie gdzie można dostać/ doSan Ankieta - króciutka, max 2 minuty (2) Hej, mam prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety na temat oceny potrzeb... Sylwiaugek Praca magisterska - ankieta (1) Cześć :) Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i do jej skończenia... Natalia Gdzie jutro kupię folię mylarową? (na obejrzenie zaćmienia słońca) (8) Hejka, w wyszukiwarce trojmiasto.pl pokazują sklepy astronomiczne, ale nie... Gosia Transplantacja - przekaż swój 1% nic nie tracąc (5) Jeśli ktoś jeszcze nie zdecydował na jaki cel przekaże 1% swojego podatku,... Foton