Firma dla której słowo droższe od pieniędzy! (2) Polecam firmę PHU Instal Walaszczyk solidna firma która przeprowadzi... wberg Niezadowolenie (2) Po czasie wyszło że podłączenie pięca gazowego zostało wykonane pomocą cyny.... Były klient. Ocena wymiany pieca gazowego (1) Pan Maciej jest fachowcem z prawdziwego zdarzenia. Praca w zawodzie jest jego... Jacek
Pan Maciej jest super (1) Dołączam do grona bardzo zadowolonych klientów! Pan Maciej super człowiek i... Ewa Solidnie, bezproblemowo i miło (1) Pan Maciej wymieniał u nas dwa stare piece na jeden dwufunkcyjny. Od samego... Asia Super usługa - montaż instalacji CO działa idealnie (1) Takich ludzi jak pan Maciej to ze świecą szukać. Doradzi, pomoże w wyborze,... Andrzej Podłączenie płyty gazowej (1) Dobry kontakt. Usługa wykonana szybko, solidnie, rzetelnie i w miłej... Jacek Wymiana instalacji gazowej (2) Potrzebowałem wymiany instalacji gazowej w małym mieszkaniu ze skręcanej na... malarz Badanie szczelności instalacji gazowej i podłączenie kuchenki (1) Fachowa i terminowa usługa. Mirek Podłączenie płyty gazowej do istalacji (2) Bardzo polecam!!Wszystko odbyło się sprawnie i dokładnie. Pan Maciej... Katarzyna Instalacja gazowa oraz sanitarna (1) Gorąco polecam firme PHU-Instal, fachowo i przystępnie cenowo. Pan Maciej... Jan P. instalacja co i cwu (1) dolaczam do, jak widze, licznej juz rodziny pana Macieja, wszystko przebieglo... Edward Profesjonalizm w połączeniu ze świetnym humorem (2) Pan Maciej i jego tata, to doskonały przykład rodzinnego interesu, który za... Marcin S. Chemiczne czyszczenie grzejników (1) Pan Maciej szybko i profesjonalnie wykonał usługę czyszczenia instalacji C.O.... Leszek Polecam! (1) Bardzo polecam. P.Maciej zna sie na robocie. Wszystko pięknie i przystępnie... Tomek Polecam bardzo... (1) Pan Walaszczyk szybko i sprawnie doradzil mi wymiane bojlera na wiekszy... Anka Prawdziwy fachowiec :) (1) Bardzo sumienna firma, szybka realizacja , przystepne ceny ,Pan Maciej to... Karmela SZERYF - opinia (1) Niedawno korzystałem z usług tej firmy. Jestem mile zaskoczony fachowością i... SZERYF Rzetelna Firma (1) Firma robiła mi cale mieszkanie , pomagała w załatwieniu projektu jak i... Maciej Kołodziej