Magdalena - ocena (2) Zgłosiłam się do p. Agnieszki w stanie krytycznym. Wykorzystałam już nie... Magdalena Julita - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Damszel, która nauczyła mnie jak... Julita Marta - opinia (1) Pani Agnieszka to wysokiej klasy profesjonalista. Terapia prowadzona jest z... Marta
Anna - opinia (1) Jakiś czas temu mój syn zakończył terapię u Pani Agnieszki. Pani Agnieszko... Anna Jacek - opinia (1) Szczerze polecam!!! Pomimo strachu i trochę sceptycznego podejścia do tej... Jacek Marzena - opinia (1) Mega super. Pełen profesjonalizm ! Dziękuję! Marzena Szczerze polecam. (1) Pani Agnieszka jest terapeutą godnym polecenia, dającym pacjentowi wsparcie... Magdalena goraco polecam!!! (1) Pani Agnieszka to wspaniały specjalista, bardzo kreatywna i pełna energii,... Milena Polecam! (1) Zdecydowanie strzał w dziesiątkę!Pani Agnieszka to właściwy człowiek na... Ewa Skuteczna pomoc i prawdziwe zaangażowanie - wspaniały psychoterapeuta! (1) Pani Agnieszka jest osobą, która potrafi sprawić, że człowiek tonący we... Sylwia Fachowa pomoc (1) Bardzo dziękuję Pani Agnieszce za miłą i fachową pomoc. Przyjechała do mnie... Asia Pomoc,życzliwość,ogromna wiedza (1) Witam. Zdecydowałam się umieścić ten komentarz , aby wyrazić swoje uznanie... Anna Niesamowita pomoc (1) Pani Agnieszka pomogła mi w niezwykle trudnym dla mnie momencie, poświęcając... Joanna Szybka i profesjonalna pomoc (1) Do Pani Agnieszki trafiłem z polecenia. Bez problemu udało się umówić na... Rafał Aniol (1) Pani Agnieszka jest poprostu Aniołem w swojej pracy! Cudowny człowiek dzięki... daria