Gdynia International School

Przedszkola

Gdynia, Kapitańska 37

Marta - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Córka uwielbiała tam przebywać. Polecam !! Marta Zdecydowanie na tak! (1) Córka chodzi do przedszkola już drugi rok. Na początku byłem nastawiony... Ojciec 34 polecam (1) Mam dwoje dzieci uczęszczających do przedszkola. Jestem pod dużym wrażeniem... mama
Polecam (1) Wybraliśmy GIS dla naszego synka głównie ze względu na język angielski.... Rodzice przedszkolaka Polecam (1) Mój syn już 3 rok uczęszcza do tego przedszkola i muszę przyznać, że w tej... Tata Zadowolona mama i synek (1) Mój synek zaczął uczęszczać do przedszkola w czasie wakacji, żeby powoli... Zadowolona mama GIS spełniło moje oczekiwania (1) Moja córka uczęszczała do GIS przez 3 lata, plusem przedszkola jest wykładowy... Mama jako mama dwójki dzieci szczerze polecam (1) Witam, jestem mamą dwójki dzieci, które korzystały (jedno wciąż korzysta) z... Mama dwójki wychowanków Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz! (1) Do kwietnia tego roku w zasadzie było dobrze. Angielski był tylko w części... Niesmak Gorąco polecam!!! (1) Gdynia International School to przedszkole, w którym dzieci w naturalny... jedna z mam :-) Szczerze polecam!!! (1) Bardzo gorąco polecam tą placówkę wszystkim rodzicom, którym zależy na jak... Mama