...!!!! (1) Ten sklep to totalna porażka. Informują klienta , że przy płatności kartą... Artur W. SOLIDNA FIRMA (1) z firmą Avane nawiązałam współpracę przy produkcji spotów reklamowych na nasz... YELLOW POINT zero szacunku dla klienta (1) Widze, ze w Gralu nic sie nie zmienilo przez lata. Totalne olewanie klienta.... Wojciech B.
Rewelacja (1) Potrzebowałam pomocy przy laptopie - byłam nastawiona na format dysku i dużą... Joanna polecam (1) sympatycznie , panowie cierpliwie, kilkakrotnie porównywali ze mna kilka... michał d Polecam Jak najbardziej (1) Jak w temacie, polecam, konkretni kontrahenci Dariusz Mrożek Jedni z najlepszych. (1) Żeby nie obrośli w piórka ;) ale naprawdę dobrze zrobili mi kompa. Miałem... Paweł B. Po prostu SUPER :-) (1) Zamówiona strona internetowa została wykonana błyskawicznie. Pracownicy... Łukasz Mościcki samuel - opinia (1) Świetny kontakt i wykonanie zgodne z zaleceniami. Polecam usługi! samuel Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Szybka i dokładna naprawa usterki. Polecam Justyna i Andrzej Widmo (2) Ta firma to jakieś widmo. do kontaktu podają GG i nr telefonu (oczywiście ani... AmonG Nigdy Wiecej stream!!!!!!!! (1) Oszukują na fakturach każą płacić za dekoder HD nawet jak go nie posiadam.... Niezadowolony Bałaganiarze (1) Firma poprostu nie jest warta zachodu. Ja od dwóch tygodni walczę aby... Kasiek masakra!!!!!!!!!! (1) Najgorszy dostawca internetu w trójmieście!!!Od momentu przejęcia Home przez... tess Bardzo dobre realizacje (1) Witam Firma Pani Moniki świadczy profesjonalne usługi w dziedzinie... BP obsługa klienta na poziomie minimum (1) prosiłem dwa tygodnie temu o realizacje zamówienie na baterię na mojego vaio... Piotr Your reported IP: 192.168.1.101 does not match your real IP: 10.20.23.56 (2) Mam internet w E i A od 2 lat do wczoraj korzystałam z dc++ dzisiaj wyskakuje... Legwanica PORAZKA (1) To co stało się po przejęceiu przez stream dowiedzialam się po 2 miesiącach... Kasia HP dv 6000 (1) Witam, niestety ale wobec braku zainteresowania ze strony sprzedawcy, musze... gogo Niepolecam (1) tragiczna obsługa, a najgorzej jeśli przyjdziesz z reklamacją. Mi próbowali... były klient