Olewanie klienta (1) 19.06.09 kupiłem zasilacz TACENS w tym sklepie za 152 zł, w oddziale we... rabarbar Rzetelni i szybcy (1) Szybka usługa, prawie na poczekaniu (pomimo, iż to była sobota). Polecam z... Maciej Żenada! (2) Dopiero zobaczyłem,ze mozna ocenic rowniez ta firme.Pisze po czasie,jednak... kondzio
Głosniki Genius (1) Kupiłem w tym sklepie głosniki komputerowe genius 5000 !!! Bardzo atarkcyjna... spo Przekręt z fakturami ? (1) Stream po przejęciu firm nie poinformował o tym klientów nie podpisał nowych... test Kontakt @ -brak... (1) Szkoda, bo przez telefon rozmawialo sie fachowo i konkretnie. Niestety... wchpikus Szybko i profesjonalnie (1) kilka dni temu miałam niemiłą niespodziankę jaką przygotowało mi dziecko a... Aleksandra Bardzo dobty serwis. (1) Polecam serwis jarkom. Świetne podejście do klienta, krótki termin naprawy,... Piotr Kolba pełen profesjonalizm (1) Po zgłoszeniu usterki nastąpiło jej błyskawiczne usunięcie mimo, że usterka... Przemysław Kuliński Maxman - najgorsza Sieć w Trójmieście (1) tak powinien wygladac podpis na stronie dostawcy! Od czerwca zaczela sie... Maxman - najgorsza Sieć w Trójmi Brak kultury (1) Brak kultury i chamstwo osób pracujących w serwisie. Zakupiłem produkt... Goocio Koniec H-Net i poczatek problemow (1) Od kiedy firma Stream Communications zarzadza stara siecia H-Net jest... Marcin Polecam !!!! (1) Ciekawe projekty graficzne. Expresowa realizacja, bardzo przyjemna... Janek Świetny sklep, z "prawdziwymi" ludźmi (1) Zdecydowanie i gorąco polecam ten sklep wszystkim mieszkańcom Trójmiasta.... Piotr Ananicz Tragedia !!!! (1) To co się dzieje ostatnio w tej firmie nie da sie opisać, nie ma tygodnia bez... michał Umowa (1) Wyjechałem do pracy za granicę. Syn w domu, internet podłączony, rachunki... Zadowolony abonent Kupowałem kilkakrotnie (1) Mam dobre zdanie. Dziwię się wypowiedziom o zakupie z 90% przebiciem. Zawsze... Marian Zenada (1) Od końca lipca skończyła mi się umowa. Mimo podjętych prób nawiązania... Olany klient Agnieszka Barc - opinia (1) Super, polecam :-) Tanio, szybko i na czas :-) Agnieszka Barc Keine probleme (1) Kiedyś jakieś problemy, długie awarie nikt nic nie wie ogólnie parodiaaaa na... Devillo