Stream Communications (2) Od momentu przejęcia HomeNet przez Stream Communications nastąpiło ogromne... Tomek Izabella Pieńkowska - opinia (2) brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu. Wieczne awarie, nie polecam... Izabella Pieńkowska Co z tym homenet? (1) Masakra, interent jest tak wolny, że wolę nie włanczać komputera, nie moge... ewela85
Rewelacja (2) gdyby nie przeprowadzka do Gdańska chętnie korzystałbym dalej z Waszych... MiK Profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalne wykonanie layoutu strony, w szybkim terminie i z... Piwnica Agharta serwis raczkuje (1) Szczerze odradzam. Serwis po niezej pasa. Wmawiaja mi że wszytsko naprawili,a... Magda Super Serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy laptopa. REWELACJA. szybko i fachowo!... Przemas pomyłka (1) od przejęcia przez nową firmę porażka nie polecam strony nawet sie otwierają... DAGO-PL Epso - opinia (1) Od momentu zmiany zarządu firma strasznie stracia na jakości, na technika... Epso dziadostwo (1) zgadzam sie z jednym z poprzednim postow – Limes to ...... oprocz tego... UR ODRADZAM (1) Nie polecam, w umowie mam internet o prędkości od 1 do 3 M, ale nigdy nie... Morena SATRA (1) Witam Wszystkich. HomeNet Technologies wykupiła firma SATRA. Od tego czasu... Sprint UWAGA - awaria na awarii (1) korzystam z uslug firmy od ponad 3 lat i do tej pory bylem zadowolony (jedna,... Filip Bardzo dobry sklep... (1) Witam, sklep polecam wszystkim, ktorzy chcieli by dokonac zakupu po... DeVilio Laptop (2) Kupiłem Lapa w sklepie WISTA w gdańsku, jestem bardzo zadowolony, doradzono... marekp Takiego providera można życzyć najgorszemu wrogowi (1) W ciągu niecałych dwóch miesięcy trzy awarie całego osiedla trwające cały... Marcin głośniki pc - pobór mocy (1) Kto się zna na elektronice pomimo wyłączenia głośników przyciskiem słyszę... dbig Firma krzak (2) Przejęli mnie z M...., który był taki sobie. Limes nie jest taki sobie, on... MrX Wyłudzają pieniądze (1) utrudniaja zerwanie umowy. Po odłączeniu Internetu naliczaja opłaty w taki... Jacek Dziadostwo, jestem klientem przejentym po Multiconie (2) kupiony jak kot w worku. Niestety jakość gorsza niż poprzednio. Awarie bardzo... Adis