Rzetelny serwis! (1) Szczerze polecam! Miałem problem z komputerem, zadzwoniłem, umówiłem się z... Darek Profesjonalizm za bardzo dobrą cenę. (1) Chłopaki bardzo profesjonalnie opiekują się komputerkami w mojej firmie.... biuro rachunkowe Polecam! (1) Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Firma dojeżdża do klienta, co jest dla... karolina
Dno. (2) Mieszkam na chalubinskiego. Niestety bylem zwiazany z ta firma przez 2 lata.... kamil Znikajace pakiety (1) Wiem, ze sa tez ludzie, ktorzy najzwyklej w swiecie graja online w przerozne... madness dobry sprzęt (1) Sprzedawca w sklepie Wista w Gdańsku doradził mi bardzo dobrze, dawno nie... Lukiz serwis ok (1) Kolega polecił mi serwis wisty w gdańsku (LOT), jestem zadowolony z usługi.... Mateusz Polecam zdecydowanie (1) Niezwykle rzetelna i fachowa obsługa! Zgłosiłem się do p. Jarka z netbookiem,... Michał Zadowolony (1) Jestem zdecydowanie zadowolony z internetu od netarea. Działa stabilnie, tak... Marek Polecam (1) siec stabilna brak awarii ze strony providera prędkość ok cena (zawsze... spaceInvader super sieć.... (1) I o takiego dostawce internetowego mi chodziło.Super prędkość,czasami ,a... pomorzanin71 Piekarnicza (3) Mieszkam na ulicy Piekarniczej. Korzystalem z uslug firmy home-net przez... xtremejackal@o2.pl Bardzo ładna i funkcjonalna strona :):) (1) Bardzo serdecznie polecam wykonanie u nich strony www. Profesjonalne i... Agata Dell Studio 1555 (1) Towar najwyższej jakości. Bardzo profesjonalna obsługa. Przystępne ceny. kkolom kwas maksymalny (2) Napisze w tak: Nawet najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego dostawcy... KoNsul Doskonały (2) Skorzystałam z usługi. Odzyskano 98% fotografii z karty pamięci. Szybkjo,... Helena typowe polskie g.... (1) Faktury nigdy nie przychodzą na czas, bo w ogóle nie są wysyłane pocztą- do... Ola Szybko i sprawnie (1) Miła i fachowa obsługa, a także przystępna cena za usługę. Aga Gorąco Polecam (1) Bardzo szybka naprawa z dostawą do klienta, cena atrakcyjna w porównaniu do... hoobi profesjonalizm (1) mila sprawna usluga naprawy dzialania komputera serwisant przygotowal sie do... stanley kopec