Naciągacze!!! (1) Firma ustala sobie stawki z kosmosu. Obsługa fatalna - jedna z pracownic... cuca nie polecam (2) Brak szacunku do klienta i jego czasu. Ze sprzedażą wszystko ok ale jak... Michał Gorąco polecam (1) Firmie Iris Art zlecilam zajęcie się kompleksowo opracowaniem niezbędnych... Justyna Kalinowska
żenujący serwis (1) Żenujący serwis. Niewiarygdni. Zostawilem laptopa na dwa tygodnie, wrocił po... S T Beznadziejna firma, ciągłe awarie... (1) nie dbają o klienta, nie wywiązują się z umowy, wymyślają tanie... Marcel Zdecydowanie polecam (1) Po tygodniowym bieganiu po różnych serwisach, gdzie dowiadywałem się jedynie,... Tomasz niezadowolona_klientka - opinia (1) firma euro school to najgorsza rzecz jaka moze przytrafić się twojemu... niezadowolona_klientka doskonala wspolpraca POLECAM (1) zadania- wykonanie szablonu na allegro, zaproszeń ślubnych oraz obróbka... Katarzyna H-L Sktueczne rozwiązania (1) Współpraca z tą agencją to przyjemność. Zacząłem współpracę z iluste -... Norbert mial bym jeszcze wiele do powiedzenia (2) czeste awarie. jak pszyjezdzam z pracy zadko zasiadam pszed internet... rudniki Polecam (1) Świetne projekty, szybkie wykonanie, bardzo miła współpraca, dziękuję. Ewa Sulkowska-Fila ... (1) .....ZGODNIE Z OFERTĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ SPORZĄDZIŁEM SOBIE ZESTAW... SPO Profesjonalizm (1) Bardzo polecam, korzystałem wielokrotnie i nigdy żadnych problemów Burzynski Jacek Zdecydowanie ODRADZAM (1) Nieprofesjonalny serwis. Za "ekspertyzę" (zresztą całkowicie nietrafioną)... micol Wszystko Gites (1) Witam, super firma. Stronka nie oddaje ich profesjonalizmu. POlecam! A.Ch. Jak tu sie nie wkur... (2) Zamowilem w tym sklepie zestaw komputerowy.Sprzet przyszedl po trzech dniach... tompla17 TRAGEDIA (1) OD TRZECH MIESIĘCY NIE MA INTERNETU JEST TRAGEDIA!!! NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA... PM Logo na czas, a do tego świetne (1) Polecam współpracę - szybko, terminowo, efektownie. Bardzo dobre podejście,... Michał Chaniewski ZDECYDOWANIE OMIJAĆ (1) W momencie sprzedazy jak wszedzie niby wszystko ok, ale w kwesti serwisu... Krzysiek Dobrze jest (1) Operator jak operator. Są plusy i są minusy. Mimo to uważam, że dają rade i... Dariusz