wzorowo (1) "Przewodniczący zespołu Ex-ist Pan Bartłomiej Bielawa zrealizował projekt... Learning Urszula Krajewska ogólnie wszytsko ok (2) ogólnie wszystko ok tyle, że troszkę inne podawane są informacje... klauda Rewelacja (1) Pan Bartłomiej Bielawa z zespołu Ex-ist realizujący zlecenie dla naszej firmy... Natalia Karaszewska BRS
Fatalna obsługa (2) Parametry łącza takie sobie. Zapomnij o reakcji na maila z jakimś zapytaniem.... cruiser Zdecydowanie nie polecam (2) Bylem w sklepie jak i serwisie Znaku i wrazenia nastepujace: obsluga fachowa,... Michał Totalna porażka:( (1) Nie polecam nikomu. Miałem od tego dostawcy TV i net. Max pakiet TV niezbyt... tho wzorowe zaprojektowanie strony (1) Ex-ist spełnił w 100% moje oczekiwania stworzenia strony internetowej i to w... Yarkwood Schody & Wnętrza No more GRAL!!! (1) Nie dosyć że gwarancja na zestaw komputerowy to rok czasy tylko to oprócz... jabba Społeczność Stream (1) http://stream-forum.socjum.pl/ asusrp6 tak sobie, czeste awarie (2) W moim przypadku wygrywaja (na razie) tym, ze maja stosunkowo duzy transfer... edek bardzo polecam (1) bardzo miła współpraca, wieczorem telefon, rano był juz specjalista. W czasie... ma_rysia Forum (1) zapraszam na nowe forum ....wszyscy siedzimy w tej firmie więc zapraszam do... shakall Tragiczna indolencja w prowadzeniu usług internetowych (1) Brak wiedzy i umiejętności pracy z klientami. Ignorowanie potrzeb klientów... Zbyszek sieć STOGINET (1) mam od nich łacze od 8 lat i jest internet 25 mega za 64 zł za 44 zł dają... jacuś Bardzo dobry serwis (1) Od sierpnia ub.r. poszukiwałem serwisu, w którym mógłbym naprawić laptopa... kela CB-Radio (1) Zdecydowanie polecam. Pan Pawel ze sklepu w Gdyni wykazal sie wyjatkowa... Anka Fachowy sklep! (1) Zakupiona nawigacja to super sprawa! Obsługa w sklepie zna się na rzeczy.... Kuba jest OK - polecam! (1) Korzystam już kilka lat i z czystym sumieniem mogę polecić. Awarie są... Jasieniak Bardzo profesjonalnie :) (1) Korzystałam z usług tej firmy. Wszystko bardzo profesjonalnie, zostałam... Agata Bardziej zepsuli (5) Do serwisu oddałem netbooka z podejrzeniem awarii płyty głównej (komp po... Michał