... (1) Kupiłem ostatnio ramy SODIMM DDR rzekomo kingstona 2gb i tak też było... kingstone Co za crap... (1) Hmm sieć mało profesjonalna, na tyle użytkowników mają tylko jeden router... Granularity PORAŻKA (1) BRAK SŁÓW NA NICH CIĄGLE AWARIE BRAK PROFESIONALIZMU TYLKO CHCĄ KASE I TO... WITOSSS
Oby wszyscy tacy byli.. (1) Juz drugi raz korzystalam z uslug tej firmy. Jeden z komputerow, do ktorego... Dorota Tananger - opinia (1) Krotko uzytkuje ale jestem zadowolony DC dziala prawidlowo, predkosc taka... Tananger KomputeroweSOS, jest problem - jest rada. (1) Skorzystałem dwukrotnie z usług firmy, raz w dniu powszednim raz we... Kwimar pełen profesjonalizm (1) kilka dni temu zamowilem u nich toner, cena srednia ale za to pan przywiozl... daniel bardzo polecam (1) Fajny i innowacyjny sposób na naprawę komputer... mimo że po 15 minutach nie... grzegorz Ich promocje to marketingowy bełkot (1) Obecne ich promocje to "wiosenny net za jeden zet" - umowa na 18 miesięcy... Zdziś ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Około miesiąca wcześniej oddałem stary komputer w stanie agonalnym do... MK zawiedziony (2) od 2 lat mam nieprzyjemność korzystania z ich usług, w firmie, nie ma... M POLECAM (1) Świetna, fachowa obsługa. Bardzo szybka realizacja. POLECAM!!! garfield rewelacja (1) Mieszkam na Ujeścisku.Korzystam od 3 lat.Sieć bezawaryjna, niska cena.Co do... adi cena/jakosc jak najbardziej ok :) (1) - pani telefonistak sklerotyczka - to jeden minus, - brak info na stronie o... G. Można zaufać!! (1) Profesjonalne doradztwo, miła obsługa i przystępne ceny to wszystko łączy w... Damian świetne projekty graficzne (1) szybkie wykonanie - wywiązują się z terminów Ola solidna firma (1) dzięki za super stronkę Kasia Firma do kitu. (1) Musiałem zrezygnować z przyczyn rodzinnych z usług firmy Biallnet jako... Bogusław Dręczewski Polecam Pogotwie Informatyczne (2) Firma Pogotowie Informatyczne staneła na wysokości zadania. Mój Windows... potrzebującypomocy Naprawdę nie boicie się konkurencji? (1) Z usług NET DAY korzystam od kilku lat. Rachunki za Internet opłacam... Ewa Jurczyk