Co za crap... (1) Hmm sieć mało profesjonalna, na tyle użytkowników mają tylko jeden router... Granularity PORAŻKA (1) BRAK SŁÓW NA NICH CIĄGLE AWARIE BRAK PROFESIONALIZMU TYLKO CHCĄ KASE I TO... WITOSSS Oby wszyscy tacy byli.. (1) Juz drugi raz korzystalam z uslug tej firmy. Jeden z komputerow, do ktorego... Dorota
Tananger - opinia (1) Krotko uzytkuje ale jestem zadowolony DC dziala prawidlowo, predkosc taka... Tananger KomputeroweSOS, jest problem - jest rada. (1) Skorzystałem dwukrotnie z usług firmy, raz w dniu powszednim raz we... Kwimar pełen profesjonalizm (1) kilka dni temu zamowilem u nich toner, cena srednia ale za to pan przywiozl... daniel bardzo polecam (1) Fajny i innowacyjny sposób na naprawę komputer... mimo że po 15 minutach nie... grzegorz Ich promocje to marketingowy bełkot (1) Obecne ich promocje to "wiosenny net za jeden zet" - umowa na 18 miesięcy... Zdziś ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Około miesiąca wcześniej oddałem stary komputer w stanie agonalnym do... MK zawiedziony (2) od 2 lat mam nieprzyjemność korzystania z ich usług, w firmie, nie ma... M POLECAM (1) Świetna, fachowa obsługa. Bardzo szybka realizacja. POLECAM!!! garfield rewelacja (1) Mieszkam na Ujeścisku.Korzystam od 3 lat.Sieć bezawaryjna, niska cena.Co do... adi cena/jakosc jak najbardziej ok :) (1) - pani telefonistak sklerotyczka - to jeden minus, - brak info na stronie o... G. Można zaufać!! (1) Profesjonalne doradztwo, miła obsługa i przystępne ceny to wszystko łączy w... Damian świetne projekty graficzne (1) szybkie wykonanie - wywiązują się z terminów Ola solidna firma (1) dzięki za super stronkę Kasia Firma do kitu. (1) Musiałem zrezygnować z przyczyn rodzinnych z usług firmy Biallnet jako... Bogusław Dręczewski Polecam Pogotwie Informatyczne (2) Firma Pogotowie Informatyczne staneła na wysokości zadania. Mój Windows... potrzebującypomocy Naprawdę nie boicie się konkurencji? (1) Z usług NET DAY korzystam od kilku lat. Rachunki za Internet opłacam... Ewa Jurczyk Ach (1) Jest bo jest - Nie jestem zachwycony ale też w sumie nie narzekam. Janusz