Polecam serwis (1) Kompetentny serwis po przystepnej cenie i z niego warto korzystac. Przy... JK zakupy w Demo (1) Przez przypadek trafiłam do sklepu komputerowego w Tesco, ponieważ... Sylwia Komputer / Monitor / Myszka / Klawiatura (1) Zacznę od Monitora , to kupiłem monitor za ok 800 zł , gdzie był wypalony... Tomasz
BEZNADZIEJA (1) to jest kpina... niepolecam... po 1: internet przerywa po 2: 2mb internet... Aigor Strona www (1) Profesjonalny kontakt ,elastyczność ,bardzo dobra jakość wykonania strony... Damazy B Polecam (1) Bardzo ich polecam. Zrobili co mieli, wyjaśnili niejasności, nie skasowali... Nemo TOTALNA PORAŻKA PRZY REKLAMACJACH (1) Od dawna kupuję w tym sklepie , ale już przestaje. Ostatnio zmieniła się... Zawiedziony Bardzo solidnie (1) Polecam solidnie tanio fachowo. Marek Witekokis Zdacydowanie TAK!!! (1) Zdecydowanie polecam. Obawiałem się, że zlecenie stworzenia strony i jej... Tomasz Totalna zlewka (1) Płyte Asusa do reklamacji sprawdzili sami i stwierdzili żę jest dobra... zys Dobra siec... (1) Zapomnialem dodac, ze dla osob ktore placa regulaminowo czy nawet z... Virtual_ManPL .... (1) Niech nikt nie pisze, że to konkurencja im wypisuje takie rzeczy!!! To sa... Paweł Szybko, niedrogo, polecam (1) Oddałem do serwisu wisty komputer z którym miałem problem (komputer się... Marcel zakupy (2) Bardzo miła szybka i fachowa obsługa.Polecam J. Adamczyk PORAZKA (1) Obsluga baaardzo mocno zakrecona! Tylko jeden z tych Panow byl kompetentny.... AT sklep ok (1) zakupiłam w sklepie komputer, fachowo został dobrany sprzęt, bardzo miła... ania Nie jest źle ale mogłoby być lepiej (1) Są plusy i minusy. Obsługa w biurze lekko mówiąc nie jest miła. Choć to... Patrick Fachowiec idealny!! (1) Po prostu wymarzony informatyk, miły, sympatyczny i znający się na "sprawie".... Alicja Swietne projekty! (1) bardz podobały mi sie projekty reklam wykonane dla mojej firmy, cena całkieim... Piotr Malkiewicz Jeśli ktoś ma kłopot z kompem.... (1) ...serdecznie polecam usługi tej firmy. Absolutna fachowość, dobra rada,... Zadowolony klient