OPINIA NA TEMAT USŁUG POGOTOWIA KOMPUTEROWEGO (1) FIRMA ŚWIADCZY W PEŁNI PROFESJONALNE USŁUGI, DOTRZYMUJE UMÓWIONYCH TERMINÓW;... Anna Oleksa Wacław Czajkowski - opinia (1) Profesjonalizm, solidność , warto korzystać z ich usług. Wacław Czajkowski OK ! (1) Oceny mówią same za siebie.Gorąco polecam . Adam Nowak
polecam (1) polecam, fachowa obsługa, jako osoba z branży zawsze rozmawiam jak równy z... BMG Absolutnie polecam (1) Niepowtarzalna mila atmosfera, panowie zawsze sluza rada i pomoca a przy tym... Daniel Dobrze wykonane zdjęcia (2) Skorzystaliśmy z usługi tego fotografa, jako firma jestesmy zadowoleni.... Natalia Polecam (1) Jezeli chodzi o obsługe to naprawde bardzo miła i fachowa moze to przez date... Andrzej W. Polecam (1) Korzystam od 4 lat.W tym czasie były dwie awarie ale po tel. do serwisu po 15... Marcin J. Darek - opinia (1) W koncu sklep w ktorym nie trzeba czekac w kolejce i mozna sobie spokojnie... Darek bardzo pozytywnie (1) Jest bardzo dobrze, śmiga super i mało awarii. POLECAM!!!! Mateusz B. Profesjonalny serwis i bardzo miła obsługa (1) Miałem problem z Omnibookiem 6000, sprzęt stary, części trudno dostępne.... Michał I Duże zasoby lokalne (1) Jestem w sieci od początku jej istnienia na Suchaninie. Uważam, że sieć... brader74 Mój kompik ożył odkąd serwis zapewnia mu Pan Jacek:) (1) Mój kompik:) miał już kilkku serwisantów-teraz jasno widzę, że wszyscy oni... Magda Jeśli nie masz innego dostawcy w okolicy to bierz. (2) W innym przypadku daruj sobie, zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy i zdrowia.... still Tanio i fachowo (1) Kilka razy korzystałem z usług tego sklepu i nie zawiodłem się. Ceny niższe... Kris Ciągłe awarie !!! (2) Od ponad pól roku nie ma weekendu bez awarii! W chwili obecnej muszę... sochacki opinia + (1) Polecam firmę LIMES jako dostawcę internetu, daję im 5, może być z plusem Grzegorz Dudek A jaestem zadowolna (1) Nie wiem co ty masz za problemy bo ja u nich nie zauważyłem problemów przez... Ola LAPTOP (1) Oddałem laptopa do naprawy (padł głowny procesor grafiki) w ciagu 3 dni... Marcin Polecam gorąco (1) Profesjonalizm w każdym stopniu! Zakupiłem telewizor, po dokonaniu przelewu... Jan Mrozik