Polecam (1) Hmmm... "Salon" nie wygląda jak błyszczące stoiska konkurencji. Przypomina... Zenon Dajcie spokój ... (1) Jednego dnia ide do ich salony w C.H Wzgórze i rozmawiam ze sprzedawca o... Damian Polecam MAX-SERVICE (1) Mogę polecić ten serwis z czystym sumieniem, przede wszystkim za... Katarzyna
użyt - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, mało awari(praktycznie wcale, chyba że nie ma... użyt SPEED naciągacz (1) Zamówiłem laptopa z przedpłatą. Okazało się, że takiego nie mają i do dzisiaj... Z.Skórecki polecam (1) szybki internet za nie wielka cene :P ale pamietam jeszcze stare (niestety... best Fatalnie (1) Pół roku czekałam na przesłanie umowy. Od miesiąca czekam na naprawę... Maria Szreder RZETELNA FIRMA (1) Polecam usługi Pana Waldemara Żeleźnik.Osoba punktualna, kompetentna,... Mirosława - Gdańsk Dobra obsługa dobry sprzet, niskie ceny (1) Zakupiłem u nich laptopa Lenovo. Cena była o wiele niższa niz w... Radek NIE POLECAM!!! (1) bardzo NIEUPRZEJMI, LEKCEWARZĄ klienta, nie posiadają asortymentu, który... klient ... (1) Nie polecam firmy, kupiłem u nich komputer w połowie października. Ani... Artur Zla obsluga serwisowa (1) Jestem zaskoczony nieprofesjonalna obluga serwisowa. Zglosilem komputer do... Janusz Limon Polecam, goście znają sie na rzeczy ! (1) Biegałem z moim laptopem po całym mieście i żaden serwis nie chciał go nawet... Mariusz- Gdansk Bez najmniejszych zastrzeżeń (1) Z sieci korzystam od bardzo dawna, bywały lepsze i gorsze okresy, ale to co... zibi U mnie bomba! (1) Korzystam z usług HNet od 2006 roku. Wcześniej korzystałem z innych... kompdoktor bardzo dobra (1) supersklep, super obsluga,super kontakt, super zalatwianie reklamacji. henryk zimmer Próba zakupu (1) Ok. 1,5 m-ca przed tą datą kupiłem w tym sklepie 2 laptopy po 2500pln;wtedy,... Mirek ODRADZAM WSZYSTKIM (1) Ciągłe awarie, Jak sie dzwoni mówią ze przyjedzie serwisant, którego nigdy... zasmucony Oszustwo (1) zamówiłam tu laptopa, 15 października wysłałam pieniądze, do dziś nie mam ani... Kala wer - opinia (1) Ja również byłem klientem multiocnu, którego sieć w porównaniu z obecną była... wer