Bardzo Solidni! (1) Polecam ta firme jest bardzo solidna posiada swietnych grafikow i... NA TAK miód (1) Korzystam z usług HT od kilku lat. Bywało różnie. Jednak od początku (luty -... Nestor Jest żle,bardzo żle (2) Dalej będę drążył. Pozostawienie wiadomości nie spowoduje usunięcia usterki... Tomek
BANDA NIEODPOWIEDZIALNYCH LUDZI!!! (2) jakość usługi pozostawia wieeeele do zyczenia:/ co lesze, przed chwila... Szymon Kwasek Nie polecam, nieslowni (1) Zamowilem pamiec flash, skontaktowalem sie z nimi przez gg, miala byc na... secki Jest żle,bardzo żle (2) Do opinii o takim nagłówku z dnia 9.06.2008, opisanym przez Jurka, chciałbym... Tomek Tylko dobra obsługa (1) Polecam wstąpić do znaku w jednym celu........ DORADZTWA, obsługa miła, lecz... Michał LG W2252V-PF (1) Przyszedłem do tego sklepu z zamiarem kupna monitora 22" z HDMI. Miła bsługa... Jan megadramat (1) od momentu jak sie multicon sprzedal limesowi jeden wielki dramat, jak już... kris Udane zakupy. (1) Kupiłem tutaj 3 części komputerowe (procesor, płyta główna i pamięć RAM),... Thomassonio ulisses - opinia (2) Tak to jest ze swiat sie zmienia. Niektore rzeczy zmieniaja sie na lepsze,... ulisses limes jaknabardziej TAK (1) jestem ich klientem przeszlo 2 lata czesto sie przeprowadzam ale jakos tak... Zadowolony kliient Świetny sklep internetowy! (1) Co tu duzo mowic fachowa i obsluga, dobry kontakt, ceny sa bardzo atrakcyjne... moskal29 bardzo tak sobie... (1) awarie niestety częste. obsługa miła. czas reakcji nienajlepszy. bardzo... W ETUI do DVD (1) Jest to niezrozumiałe aby w takim sklepie z takim asortymentem nie mieć ETUI... KamerTom Kupiłem komputer i jestem zadowolony (1) Kupiłem komputer w tej firmie z Windowsem Vista. Na początku dziwnie się... Andi Full Wypas!!! (1) Ceny niskie, wybór bardzo duży, obsługa miła i profesjonalna. Wszystko... Wojtek Słabo. (1) Po 1 : musiałem wpłacić zaliczkę, bo części nie było na stanie. Z czymś takim... Wojtkowski ZDECYDOWANIE Nie polecam (2) Niestety nikomu nie mogę polecić tej firmy, gdyż jakośc obsługi technicznek,... Dariusz Frejnagel "Zadatek" (1) Postanowiłem zakupić drukarkę w tym sklepie. Zostałem poproszony o wpłacenie... Sagdun