BEZNADZIEJA (1) obsługa opryskliwa! z łaską obsługują...nie polecam!Podejście do klienta woła... M. Sklep vobis (1) Nr 1 jeśli chodzi o sprzęt i oprogramowanie. Miła obsługa i bezproblemowe... Steveb zakup laptopa (1) Jak najbardziej polecam ten sklep. Szczególnie polecam zakupy u Pana... Paulina
Poszkodowany - opinia (1) Dałem się dwa razy oszukać przez nich, raz jak mieli siedzibę na morskiej... Poszkodowany niegrzeczna i nieprofesjonalna obsługa (1) obsługa FATALNA - niejaki pan kierownik, który do klientów odnosi się... radka TANDETNA FIRMA (1) najgorsza firma swiata .. towar wysłany po 4 tyg !!! 0 kontaktu !!!! wojo nice (1) podoba mi sie sklep i obsluga. Pk oddział gdynia to pomyłka (1) Wielokrotnie kupowałem w Balcie w Gdańsku, bardzo dobra obsługa, doradzą i... Kazik Wichura brak slow.... (2) Wyslalem zapytanie do sklepu czy maja na stanie potrzebna mi... Mickey Kontakt (1) Kontakt z Firmą zerowy, opisują że w ciągu 14 dni odpowiadają maila, ja już... Piotr nie polecam zakupów na allegro (1) Terminy realizacji niezgodne z umową. Niezadowolonych klientów jest już zbyt... nabity w butelkę miło (1) naprawde świetna obsługa, bardzo pomocna, kupowaliśmy u nich komputery i... paula_ita Polecam sklep Ambros (1) Zakupiłem w sklepie Ambros kartę pamięci Kingston sdhc 4 GB w niskiej cenie.... Łukasz Traca coraz wiecej starych klientow (1) Wiec tak, robie (w zasadzie robilem) tam zakupy od jakis 6-7 lat, polecilem... Bartek Polecam! - Znają się na żeczy (1) Potrafią szybko i sprawnie diagnozować i mają dostęp do części w naprawdę... M Cz jestem klientką od ok. 3 lat (1) i mogę stwierdzić że niestety połączenie internetowe oferowane przez Limes to... Karolina Odradzam! (1) Komputer zakupiony w Gralu ok. rok temu. Gwarancja na kartę graficzną- 3... Zbulwersowana konsumentka Do jckl/bran (1) Tak czytam i czytam i zastanawia mnie jedno - czy Wy (bran,jckl) nie... macra Pod wrazeniem. (1) Tak jak w nagłowku - jestem pod wrazeniem dzialania sieci biall-net. Tak... jckl EXTRA. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług internetowych firmy netday. Mieszkam na... Kamil B.