Vobis S.A. CH Auchan Port Rumia (1) Pomimo że moja ocena dotyczy tylko obsługi klienta ponieważ przyszłam do... Marzena Mila obsluga! (1) sprzedawca zaproponowal mi zestaw, po moich uwagach zasugerowal drobne... Paweł Dobra robota. (1) Obsługa sklepu miła i profesjonalna - potrafi dobrze doradzić. "Całość" moim... Janusz
Świetna obsługa (1) Świetna profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim którzy mają dość wielkich... Maciej Tak! (1) Zakupy moje w tym sklepie przebiegły wzorowo. Wszystko szybko i porządnie.... Wiesiek Porządny sklep! (1) W tym sklepie wszystko jest w najlepszym porządku. Początkowo miałem kupować... Groźny Katastrofa (1) Byłem w multconie niestety ta firma sprzedała sie limesowi! Myślałem ze... Luki kiepsko (1) telefonow nie odbierajatowar niekompletny,kupilem nowy a okazalo sie ze... ghrki skandal... (1) Witam, ogólnie przez kilka pierwszych lat byłem zadowolony z usług OSK.... Kotongo Polecam!!! (1) fajny sklepik, niskie ceny i dobra obsługa. Zdecydowanie polecam. Panowie z... Przemek Zakup iPod'a (1) Poszedłem z zamiarem zakupu iPod'a. Od razu po wejściu do sklepu podszedl... darek Super (1) Sprawnie, miła obsługa mozliwość negocjacji ceny. Michulka Polecam (1) Dobrę łącze, dobre ceny, dużo ludzi na hubie, szybka instalacja. Więcej mi... Orlik Firma-Z-Wielkiej-Litery (1) Korzystałam z pomocy wielu serwisantów-mam więc tutaj całkowitą jasność kto... Magda Jestem na TAK ! (1) Wszystko jak najbardziej ok. Paczka doszła szybko, miły i dobry kontakt... Marcin Drugi raz zastanowił byś poważnie (1) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta Homenet to dno i żenada (2) Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług... Marcin Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko Sklep warty polecenia. (1) Wszystko super, expresowa wysyłka, towar 1 klasa. Polecam! Darek Bardzo dobry operator (1) w sieciach na dolnym wrzeszczu wszystko jest ok. predkosci zgodne z zapisem w... atz