zasłużony pozytyw (1) Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa... Marek Dobra porada (1) Zakupilem w tym sklepie notebooka. Bardzo dobra obsługa z wyczerpującą... Kriss7 Podoba mi się. (1) Jest nieźle, uważam, że to bardzo dobra sieć, o szybkich łączach.... Ja
Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam! Łącze bardzo awaryjne, średnio co 2-3 dni nie ma... VESOLY Naprawde dobry sprzet za małe pieniądze... (1) Naprawde dobry sprzet za małe pieniądze... Marek Fajna firma (1) Jedyna chyba już firma w Trójmieście, która zajmuje się serwisem komputerów... ENDriu SUPER (1) Kupowalem u tych panstwa komputer jakies 2 tygodnie temu. Pan z obslugi... zadowolony Kpina (1) Niestety jakosc lacza jest slaba, malo tego czeste awarie doprowadzaja do... Nagan Sklep OK. (1) Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym, miła obsługa na miejscu no i towar... Radek chalwus - opinia (1) Bardzo dobry sklep! chalwus SUPER SERWIS!!!!!! (2) biorąc pod uwagę dużą konkurencję na rynku firma Saraceni nastawiła się na... Artur Świetny sklep i obsługa (1) Zupełnie przypadkiem trafiłem na tą opinię i stwierdzilem ze musze tez cos... Maciek - Gdańsk Obiektywna opinia (1) Zasadniczo nie pisuję opinii na tego typu stronach, lecz poszukując... Prawnik z Gdańska po prostu super sklep! (1) znazłem ich na allegro.pl pod nickiem ambros1978, maja swietne ceny, super... Mike Wazowski Niekompetentni (2) Firma sprzedaje sprzęt komputerowy - również przez allegro- Troche małe... D Szacunek (1) Przeprowadziłem sie do starej dzielnicy Gdańska z przekonaniem że jestem... Adam S - opinia (1) bardzo dobry serwis, polecam gorąco, bez problemu, szybko, sprawnie i mialam... S Fachowa obsługa :-) (1) Profesjonalna i miła obsługa a przede wszystkim ceny naprawdę konkurencyjne,... Marcin Ostrzegam: jakość tragiczna! (1) To co się dzieje z tą siecią to tragedia. Do 2007 działała całkiem... kolejny jak widzę użytkownik z W Takiego sklepu brakowało w Gdańsku (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Poool