Jeśli nie masz innego dostawcy w okolicy to bierz. (2) W innym przypadku daruj sobie, zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy i zdrowia.... still Tanio i fachowo (1) Kilka razy korzystałem z usług tego sklepu i nie zawiodłem się. Ceny niższe... Kris Ciągłe awarie !!! (2) Od ponad pól roku nie ma weekendu bez awarii! W chwili obecnej muszę... sochacki
opinia + (1) Polecam firmę LIMES jako dostawcę internetu, daję im 5, może być z plusem Grzegorz Dudek A jaestem zadowolna (1) Nie wiem co ty masz za problemy bo ja u nich nie zauważyłem problemów przez... Ola LAPTOP (1) Oddałem laptopa do naprawy (padł głowny procesor grafiki) w ciagu 3 dni... Marcin Polecam gorąco (1) Profesjonalizm w każdym stopniu! Zakupiłem telewizor, po dokonaniu przelewu... Jan Mrozik CHORY DOSTAWCA (1) Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. Po interwencji... oszukany Dobra siec... (1) Najlepsza siec w Oliwie... Polecam innym, szybkie lacza na... Virtual_ManPL Polecam! (1) Szybko i sprawnie. Poprawki dokonywane błyskawicznie i niemal w... Krzysztof R. Nie polecam (1) Z przykrością muszę stwierdzić, że obsługa w tym sklepie jest fatalna. Mam na... Stokrotka dobry sklep (1) konkurencyjne ceny w Gdańsku, świetne doradztwo, widać że ludziom chce się... tadek Byłem tam (1) Jako, że mieszkam bardzo niedaleko siedziby tego sklepu, postanowiłem iż... gedzior84 Niestety słabo (1) Zamówiłem przez nich towar, czekałem ok tygodnia, nikt nie zadzwonił... Herbata bardzo porządny internet (1) korzystam z usług HNetu od dobrych 2 lat. po przesiadce z NSM to jest inna... tomi Dziwne. (2) 1. Dziwi mnie fakt, że nagle po negatywnej opinii pojawia się, w ten sam... Kuba Jak dla mnie super!! (1) Korzystam już 4 lata z Internetu w Homenet i jestem bardzo zadowolony. U mnie... Rafał Przmorze boska sieć ! (1) Mieszkam na Przymorzu i od niedawana jestem użytkowniczką sieci MAXMAN dla... Aga Piekarnicza - SUPER usługa (1) Generalnie nie zgadzam się z poprzednikiem. Usługa super i faktycznie nie... Krzyś Polecam (1) Hmmm... "Salon" nie wygląda jak błyszczące stoiska konkurencji. Przypomina... Zenon