Do jckl/bran (1) Tak czytam i czytam i zastanawia mnie jedno - czy Wy (bran,jckl) nie... macra Pod wrazeniem. (1) Tak jak w nagłowku - jestem pod wrazeniem dzialania sieci biall-net. Tak... jckl EXTRA. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług internetowych firmy netday. Mieszkam na... Kamil B.
Godny polecenia (1) Nie wiem kto wypisuje takie bzdury?! (mówię o krytycznych ocenach). Mieszkam... bran TO KPINA (1) USŁUGI DROGIE I NIETERMINOWE: OCZEKIWANIE NA WYMIANĘ WTYCZKI 2 DOBY, KOSZT... TOMASZ ZIÓŁKOWSKI Miła i szybka ibsługa (1) Jestem zadowolony z obsługi. Zawsze potrafią fachowo foradzić. Ceny mają... Roman GDYNIA magdalena - opinia (1) Polecam firme Pryzmat, bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników w... magdalena Vobis w Auchan Rumia (1) Wszystkim Polecam ten sklep. Sklep czysty, wszystko poukładane i tutaj inne... Liren Ogónaa ocena (2) Bardzo dobra sieć internetowa z szybkim łączem w obie strony. Bardzo... Piotr Różnie bywa (2) Z Maxnetem jestem już pare ladnych lat i ogolne moje wrazenia sa pozytywne,... hotshot Rewelacyjna prędkość łącza i częste zrywanie połączeń (2) Częste zrywanie połączeń to niestety największa wada tej sieci. Często pada... Klient Maxnet siuper (2) maxnet rox izka rewelacja (1) laptop vaio tanszy o 300pln niz w media, do tego skorzany nesseser dla... igagdynia Dezinformacja! (1) Po wysłaniu maila z zapytaniem o konkretna usługę, dostałam odpwiedź jeszcze... zagnywacz 'Czarodziejska' promocja (1) Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie promocyjne "czary-mary". Bo co to za... jamć Super (1) Żadnych awarii, szybko, tanio, czytelnie, zawsze dostępny serwis i b.... Efoere polecam (1) fachowa i szybka obsługa dzidzia91 bona - opinia (1) Zakup 14.01.br przez internet.Wszystkie sprawy łącznie z dostawą na... bona hm...... (1) ADMIN MUSI WISIEC !!!!!! KOCUR pani na morenie (1) Dotyczy pani , która jest obecnie na Morenie .Jest bardzo... cierpliwy klient