Andy - opinia (1) Reklamacje są tragiczne. Czas reklamacji - nawet miesiąc czasu. Mimo, iż... Andy Skandaliczna działalność (1) Korzystałam z usług okolo 3 lat, wytrwałam tak długo tylko dlatego, że... Anna Oby tak dalaj !!!! (1) Na tą chwile jest to bardzo dobry usługodawca, oby nic nie zakłuciło... Xrateman
rozczarowany co nie co - opinia (1) sklep taki sobie, a jak sie o cos zapyta obsluge to nie ma pojecia o co... rozczarowany co nie co Co wy gadacie za głupoty (1) Po 1 patronatem nad serwisem obieła Balta.pl- sklep komputerowy. Kupowałem... Karol NIESTETY BEZNADZIEJA (1) Piszę w nagłówku "niestety", ponieważ już się cieszyłem że w tym sklepie... Arecki007 ok (2) awarie zdarzaja sie wszedzie, najwazniejsze ze nie sa dlugotrwale. bardzo... bodzia9 obluga (1) bardzo fajnie obluga.szybko nas zauwazono. polecam szczegolnie pana Patryka... Misia1061 Zawiedziony... (1) korzystałem z tego dostawcy, ale zrezygnowałem, drożej niż "najdroższy"... Były użytkownik Nieźle jest ;) (1) Jako odbiorca internetu jestem zadowolony. Wysoki i stały transfer połączeń,... [hub1]RF Przestrzestrzegam przed tą firmą (1) Nie wchodząc w szczegóły, brak umiejętności układania sieci, niedotrzymanie... Noname Jan - opinia (1) Naprawde bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników zarówno w oddziale... Jan BARDZO POLECAM (1) Złożyłem reklamacje i od razu dostałem nowy egzemplarz :) w innym sklepie... jimmi1984 ok (1) gdyby nie chlopaki z serwisu , czyli marcin i pawel (ktorego juz nie ma)... parkinson ODRADZAM (1) Chciałem kupic kontlorer 1394, cena na stronce 60zl, w tym kontlorer, kabel... snaky Polecam SERWIS TV (1) Super podejście do klienta.Miła obsługa.Ceny mi odpowiadały.W razie czego... Roman Jedyny serwis na jaki nie narzekam. (1) Znam sie doskonale na komputerach i zwykle sam eliminuje problemy związanie... rxb nie mam powodow do narzekania (1) nie mam powodow do narzekania. jak cos nie dziala to zwykle jest to wina... zadowolny Wszystko ok poza podłączeniem kilku kompów naraz... (1) Net działa bardzo prawidłowo jednak jego wielkim minusem jest to, że za... Kelthak Tanio, Krótko Zwięźle i Na Temat (1) Kpiłem sprzęt tanio, obsługa fachowa wie co mówi, bez zbędnego naciągania,... Rudii