Serdecznie polecam! (1) Konkretnie i szybko.Miła i profesjonalna obsługa, sprzęt sprawny, duże... Marcin tragedia (1) gdyby nie 12 miesięczna umowa juz dawno bym odpuścił. non stop awarie... slaw nie polecam (1) Nikomu nie polecam. Co parę dni awaria. Zdarza sie że internet nie działa... niezawodolony klient z wawelskie
SUPER (1) tanio, szybko, bezproblemowo :) piotrpi Dużo lepiej w stosunku do sytuacji sprzed 2 lat. (1) Faktycznie kiedyś było tragicznie, ale od czasu zmiany właściciela (?) z dwa... Przymorzanin Błyskawiczne działanie (1) Błyskawiczne działanie, rano przyniosłem sprzęt popołudniu usłyszałem... Łukasz Anty-perła pomorza (1) Aj, no myślałem, że jestem jedynym jęczącym malkontentem jeśli chodzi o gral,... vonJanoloff keep it up (1) simply the best... dagaro Marek - opinia (1) .Oddają nie naprawiony sprzęt,a kiedy klient chce wpisać uwagę o wykonanej... Marek Żadnych zastrzeżen (1) Jestem użytkownikiem łacza 1Mbit/s od dobrych 4 lat to co moge powiedziec o... Szu Bardzo miło i profesjonalnie (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta. Duży wybór sprzętu, napewno... ania idiotyzm... (1) firma wymaga pisemnego powiadomienia o fakcie podłączenia w domu routera... kamil MOŻE TAK ODPISAĆ? (1) Już ponad rok mam internet w tej sieci nigdy nic się nie działo poza... :( Nie kupujcie tam kabli S-video ! (2) Kupiłem tam ostatnio kabel S-video 5m, firmy Mnahattan, 40 zł. Chciałem mieć... Krzys odradzam kategorycznie! (1) skusiłam się na ten sklep, ze względu na dobry i w miare tani asortyment, no... lizzy lizzy - opinia (1) dla Panów z Balty 5ka! ostatnio zrobiłam tam spore zakupy, że tak powiem... lizzy obsługa (1) ja tam Panów z Balty pochwalę!o! cierpliwi śą, tłumaczą każdą pierdołę o... lizzy kpiny sobie robią!!!!!!! (1) ceny atrakcyjne ... hm... chyba tylko dla reklamy co z tego jak tego towaru... kazz polecam (1) Dla Greenlanu zrezygnowałam z dużego dostawcy netu i ani przez chwile nie... mysia teraz kupuje tyllko w WIŚCIE (1) Sklep jest po prostu świetny, niskie ceny, fachowa i miła obsługa! lol